U bent hier:   Home / Huis verkopen / Aan makelaar Baarn

Huis verkopen aan makelaar Baarn

Als jij graag van jouw woning af wilt en wel op zo kort mogelijke termijn, dan doe je er zeer verstandig aan om zaken met ons als verkoopmakelaar te gaan doen. Wij kopen huizen op en dat betekent dat je heel erg snel van jouw woning of appartement af kunt komen. Er zijn echter meer redenen om toch vooral zaken met ons te gaan doen. Ben jij iemand die echt graag snel van jouw huis af wil, dan is het verstandig om vandaag nog contact met ons op te nemen. 

Gebreken aan jouw huis zijn voor ons minder belangrijk

Heb jij een huis waarvan jij graag snel af wilt? Weet dan dat wij minder belang hechten aan gebreken aan de woning. Wij zijn geïnteresseerd in klushuizen en huizen waaraan veel gebeuren moet. En dat in zowel Baarn als in Eemnes, Soestdijk en Pijnenburg. Ook de wijk is voor ons minder relevant. Soestdijk, Tuindorp of de Grote Melm, wij zijn altijd geïnteresseerd in jouw woning. Kies je voor ons, dan kies je voor snelheid en zekerheid. En is niet iedereen daar naar op zoek?

We kunnen al binnen een week tot zaken komen

In veel gevallen is een bezichtiging van een huis niet eens nodig. Bovendien krijg je van ons altijd een bod op jouw huis, een bod dat eerlijk en marktconform is. Ook over de financiering hoef jij je geen zorgen te maken. Met zaken als onder voorbehoud van financiering en dus onzekerheid krijg je niet te maken als je zaken met ons gaat doen. Kies je voor ons, dan kies je dus voor directe zekerheid en bovendien voor flexibiliteit, Zo kunnen we prima in overleg bepalen wanneer jij precies gaat verhuizen. Als jij jouw huis te koop aanbiedt aan ons, dan kunnen we vaak al binnen een week tot zaken komen, En dat is toch wel heel iets anders dan wanneer je een reguliere makelaar inschakelt. Tenslotte; ook over verborgen gebreken hoef jij je geen zorgen te maken als je besluit ons huis aan ons te verkopen. En ook dat bespaart je weer een aantal slapeloze nachten. 

Over huisverkopenaanmakelaar.nl

Een veilige, zorgeloze verkoop zonder onzekerheid!

Voor alle soorten huizen van kleine studio, eengezinswoning, grachtenpand tot complete landhuizen of villa's

Geen courtage en geen makelaarskosten. Geen verborgen kosten!

Huizen van alle staten van onderhoud. Van ernstig verouderde woningen of klushuizen tot nieuwbouwhuizen of woningen die helemaal af zijn!

Wij zijn landelijk actief en voordat wij een eventuele bezichtiging uitvoeren, maken wij vooraf al duidelijk wat wij voor uw huis over hebben. Geen verrassingen en gewoon een goed bod!

1. Bod aanvragen

U start het proces door uw woning kosteloos aan te melden voor een in zijn geheel vrijblijvend bod.

2. Onderhandeling

Overeenkomen over alle details. Wat zijn uw wensen voor wat betreft overgangsdatum of oud meubilair?

3. Overdracht bij notaris

Als de koopovereenkomst is getekend, worden de gegevens naar de notaris gestuurd. Meestal kunt u de dag na de passeerdatum de overwaarde verzilveren.

onderhandeling
Bod aanvragen?

Formulier waarmee u een vrijblijvend bod kunt aanvragen