U bent hier:   Home / Huis verkopen / Bank verkoopt huis via makelaar

Bank verkoopt huis via makelaar

Het is mogelijk; de bank verkoopt huis via makelaar. Als jouw huis verkocht wordt via de bank, dan zou je contact met ons op kunnen nemen. Wij zijn een verkoopmakelaar en wij kunnen vooral heel erg snel zaken doen. Als specialist in het opkopen van huizen kunnen wij ervoor zorgen dat jij veel kostbare tijd bespaart. Wil jij dus ook snel van jouw woning af, dan doe je er zeer verstandig aan om vandaag nog contact met ons op te nemen.

Daarom doe je zaken met ons!

Er zijn een aantal redenen om vooral zaken met ons als opkoper te doen. Dat steeds meer mensen ons weten te vinden zegt al voldoende over de dienstverlening die we aan kunnen bieden. Waar we om bekend staan is de directe zekerheid die we bieden. Dat wil zeggen dat als wij een bod doen op jouw woning of appartement, je niet te maken krijgt met een bod onder voorbehoud van financiering. Je zit dus niet lang in onzekerheid en weet zeker dat de deal doorgang vindt. 

We zijn een zeer flexibele makelaar

Verder is het opvallend dat wij als verkoopmakelaar zeer flexibel werken. Mochten wij jouw woning overnemen, dan kun je bijvoorbeeld zelf bepalen wanneer je precies wilt gaan verhuizen. Ook hoef jij geen moment wakker te liggen over verborgen gebreken die eventueel later aan de oppervlakte komen. Die nemen we dus voor lief. Iedereen met een huis kan een beroep op ons doen. Zo zijn wij geïnteresseerd in alle soorten huizen. Het maakt ons niet uit of er sprake is van een woning met achterstallig onderhoud, of het huis verouderd is of er nogal geklust moet worden. 

Neem zo snel mogelijk contact met ons op

Natuurlijk doen we altijd een goed bod op jouw woning, een marktconform doel dus. Mocht jij je kunnen vinden in ons bod en wil je zaken doen, dan zijn we er in de regel vaak al binnen zeven dagen uit. Sneller en gemakkelijker kunnen wij het je echt niet maken. Wil jij dus snel van jouw woning af, dan doe je er verstandig aan om vandaag nog contact met ons op te nemen. Heel veel mensen gingen je voor en dat zegt veel, zo niet alles. 

Over huisverkopenaanmakelaar.nl

Een veilige, zorgeloze verkoop zonder onzekerheid!

Voor alle soorten huizen van kleine studio, eengezinswoning, grachtenpand tot complete landhuizen of villa's

Geen courtage en geen makelaarskosten. Geen verborgen kosten!

Huizen van alle staten van onderhoud. Van ernstig verouderde woningen of klushuizen tot nieuwbouwhuizen of woningen die helemaal af zijn!

Wij zijn landelijk actief en voordat wij een eventuele bezichtiging uitvoeren, maken wij vooraf al duidelijk wat wij voor uw huis over hebben. Geen verrassingen en gewoon een goed bod!

1. Bod aanvragen

U start het proces door uw woning kosteloos aan te melden voor een in zijn geheel vrijblijvend bod.

2. Onderhandeling

Overeenkomen over alle details. Wat zijn uw wensen voor wat betreft overgangsdatum of oud meubilair?

3. Overdracht bij notaris

Als de koopovereenkomst is getekend, worden de gegevens naar de notaris gestuurd. Meestal kunt u de dag na de passeerdatum de overwaarde verzilveren.

onderhandeling
Bod aanvragen?

Formulier waarmee u een vrijblijvend bod kunt aanvragen