Huis uit de verkoop halen kosten makelaar

Je kent het misschien wel. Je wilt jouw huis verkopen maar merkt al snel dat dit een zeer tijdrovende aangelegenheid is. Ondertussen lopen de kosten die je maakt voor de makelaar alleen maar op. Duurt het in jouw ogen te lang, dan doe je er beter aan om zaken met ons te doen en jouw huis uit de verkoop te halen. Wij zijn als verkoopmakelaar specialist in het opkopen van huizen en zijn dus ook geïnteresseerd in jouw huis.

Bespaar kosten door jouw huis uit de verkoop te halen

Door jouw huis uit de verkoop te halen, kun je kosten besparen. Je hoeft dan immers niet meer voor de diensten van jouw makelaar te betalen. Kies je voor ons, dan kies je echt voor snelheid. Zoals gesteld zijn wij geïnteresseerd in elke woning of elk appartement. De staat van jouw huis is voor ons minder belangrijk. Mocht er dus onderhoud nodig zijn, dan is dat voor ons geen reden om maar van de aankoop af te zien. Sterker nog; in veel gevallen hoeven we de woning niet eens te bezichtigen. Bied jij jouw woning bij ons te koop aan, dan weet je zeker dat je een bod op jouw huis krijgt. Dat bod is eerlijk en marktconform.

Geen verkoop onder voorbehoud van financiering

Wat zeker ook een voordeel is, dan jij je nooit zorgen hoeft te maken over de financiering. Dat betekent dus dat je nooit te maken krijgt met zaken als verkoop onder voorbehoud van financiering. Ook dat is dus nadrukkelijk een voordeel en dat bespaart je lang wachten, veel stress en slapeloze nachten. 

Neem vandaag nog contact met ons op: succes verzekerd!

Wat zeker ook zo is, is dat je door zaken met ons te doen kiest voor flexibiliteit. Zo kunnen we prima samen overleggen over de exacte verhuisdatum bijvoorbeeld. Mocht je dus snel van jouw huis af willen, dan is het gewoon verstandig om zaken met ons te doen. Een termijn van zeven dagen is dus gewoon mogelijk. Wil jij dat ook, neem dan vandaag nog contact met ons op. Succes verzekerd. 

Over huisverkopenaanmakelaar.nl

Een veilige, zorgeloze verkoop zonder onzekerheid!

Voor alle soorten huizen van kleine studio, eengezinswoning, grachtenpand tot complete landhuizen of villa's

Geen courtage en geen makelaarskosten. Geen verborgen kosten!

Huizen van alle staten van onderhoud. Van ernstig verouderde woningen of klushuizen tot nieuwbouwhuizen of woningen die helemaal af zijn!

Wij zijn landelijk actief en voordat wij een eventuele bezichtiging uitvoeren, maken wij vooraf al duidelijk wat wij voor uw huis over hebben. Geen verrassingen en gewoon een goed bod!

1. Bod aanvragen

U start het proces door uw woning kosteloos aan te melden voor een in zijn geheel vrijblijvend bod.

2. Onderhandeling

Overeenkomen over alle details. Wat zijn uw wensen voor wat betreft overgangsdatum of oud meubilair?

3. Overdracht bij notaris

Als de koopovereenkomst is getekend, worden de gegevens naar de notaris gestuurd. Meestal kunt u de dag na de passeerdatum de overwaarde verzilveren.

onderhandeling
Bod aanvragen?

Formulier waarmee u een vrijblijvend bod kunt aanvragen