U bent hier:   Home / Huis verkopen / Aan makelaar Bedum

Huis verkopen aan makelaar Bedum

Heb jij een woning of appartement in Bedum en wil je daar graag vanaf? En wil je daar vooral op zo kort mogelijke termijn vanaf? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij zijn als verkoopmakelaar specialist in het opkopen van woningen, terwijl wij ook een leuk appartement niet aan onze neus voorbij laten gaan. Kies je voor ons, dan kies je vooral voor snelheid. In veel gevallen kun je al binnen een week van jouw woning af zijn.

Zeker geïnteresseerd in jouw huis in Bedum

Staat jouw huis in Bedum, Sauwerd of Roodeschool of in de wijken Ter Laan, Westerdijkshorn of Willemsstreek? Weet dan dat wij altijd interesse hebben. Er zijn verschillende redenen om vooral zaken met ons te gaan doen. Zo kies je voor ons altijd voor directe zekerheid. Normaal gesproken krijg je bij een verkoop te maken met voorbehoud van financiering. Dat is bij ons niet aan de orde. Deal is deal dus, en dat is voor heel veel mensen een geruststellende gedachte en iets dat je slapeloze nachten bespaart. 

Rotterdam Blijdorp

Wij hanteren zeer flexibele verkoopvoorwaarden

Een andere reden om voor ons te kiezen zijn wel de flexibele verkoopvoorwaarden die we hanteren. Verkoop jij jouw huis aan ons, dan kun je bijvoorbeeld zelf invullen wanneer jij wilt verhuizen. Ook hoef jij je geen zorgen te maken over verborgen gebreken. Ook de staat van jouw woning is minder relevant. Zo zijn we zeker ook geïnteresseerd in huizen met achterstallig onderhoud en klushuizen, iets dat bepaalt niet voor elke makelaar geldt. 

Jouw woning al binnen een week verkocht

Bied jij jouw woning bij ons te koop aan, dan kun je altijd rekenen op een eerlijk en dus gewoon goed bod. Kun jij akkoord gaan met dit bod, dan kunnen we zeer snel handelen en kan het zijn dat jij jouw woning al binnen zeven dagen kwijt bent. Kun jij je ook vinden in de voordelen die wij je kunnen bieden? Aarzel dan geen seconde en neem vandaag nog contact met ons op. Dan zou het zomaar kunnen zijn dat jij al binnen zeven dagen van jouw huis af bent.

Over huisverkopenaanmakelaar.nl

Een veilige, zorgeloze verkoop zonder onzekerheid!

Voor alle soorten huizen van kleine studio, eengezinswoning, grachtenpand tot complete landhuizen of villa's

Geen courtage en geen makelaarskosten. Geen verborgen kosten!

Huizen van alle staten van onderhoud. Van ernstig verouderde woningen of klushuizen tot nieuwbouwhuizen of woningen die helemaal af zijn!

Wij zijn landelijk actief en voordat wij een eventuele bezichtiging uitvoeren, maken wij vooraf al duidelijk wat wij voor uw huis over hebben. Geen verrassingen en gewoon een goed bod!

1. Bod aanvragen

U start het proces door uw woning kosteloos aan te melden voor een in zijn geheel vrijblijvend bod.

2. Onderhandeling

Overeenkomen over alle details. Wat zijn uw wensen voor wat betreft overgangsdatum of oud meubilair?

3. Overdracht bij notaris

Als de koopovereenkomst is getekend, worden de gegevens naar de notaris gestuurd. Meestal kunt u de dag na de passeerdatum de overwaarde verzilveren.

onderhandeling

Formulier waarmee u een vrijblijvend bod kunt aanvragen

Bod aanvragen?