U bent hier:   Home / Huis verkopen / Aan makelaar Beekbergen

Huis verkopen aan makelaar Beekbergen

Heb jij jouw huis te koop staan in Beekbergen? En wil jij snel van jouw woning of appartement af? Wees dan verstandig en doe zaken met ons. Als verkoopmakelaar kopen wij huizen op en dat betekent vooral dat je veel sneller van jouw huis af bent. Als de intenties goed zijn, dan kunnen we er vaak in een week al helemaal uit zijn. Sneller bestaat gewoon niet. Lees hier over de voordelen die je hebt als je zaken met ons doet. 

Wil je snel van jouw huis af, neem dan vandaag nog contact met ons op!

Uiteraard zijn we steeds geïnteresseerd in huizen in Beekbergen, maar zeker ook in Apeldoorn en Ugchelen om maar wat voorbeelden te noemen. Of jouw huis nou staat in de wijk Engeland, Hooilanden of Klarenbeek; neem vooral snel contact met ons op. Zoals gezegd staan we voor snelheid en kunnen we jouw huis al binnen een week van jou overnemen. Kies je voor ons, dan kies je vooral voor directe zekerheid. Wij kopen jouw huis zonder voorbehoud van financiering bijvoorbeeld. Ook ben je als je voor ons kiest altijd verzekerd van een marktconform en dus eerlijk bod op jouw huis.

Geïnteresseerd in alle soorten woningen

Nog iets; wij zijn geïnteresseerd in alle huizen Dus ook als er bepaalde gebreken aan de woning zijn. Ook over verborgen gebreken hoef jij je nooit zorgen te maken als jij jouw woning aan ons verkoopt. Als je snel van jouw huis af wilt, dan is een bezichtiging vaak helemaal niet noodzakelijk. Zelfs niet als sprake is van achterstallig onderhoud of als jouw woning sterk verouderd is. Ook verborgen gebreken spelen als je zaken met ons doet geen enkele rol. Kies je voor ons, dan heb je dus geen stress en zeker geen slapeloze nachten. Ook werken we zeer flexibel. Zo kunnen we in onderling overleg samen bepalen wanneer je gaat verhuizen. Wil je dus snel van jouw woning af, neem dan vandaag nog contact met ons op. Dan bestaat de kans namelijk dat we al binnen een termijn van zeven dagen jouw woning over hebben genomen. Sneller en gemakkelijker kan gewoon niet. 

Loosduinen
Over huisverkopenaanmakelaar.nl

Een veilige, zorgeloze verkoop zonder onzekerheid!

Voor alle soorten huizen van kleine studio, eengezinswoning, grachtenpand tot complete landhuizen of villa's

Geen courtage en geen makelaarskosten. Geen verborgen kosten!

Huizen van alle staten van onderhoud. Van ernstig verouderde woningen of klushuizen tot nieuwbouwhuizen of woningen die helemaal af zijn!

Wij zijn landelijk actief en voordat wij een eventuele bezichtiging uitvoeren, maken wij vooraf al duidelijk wat wij voor uw huis over hebben. Geen verrassingen en gewoon een goed bod!

1. Bod aanvragen

U start het proces door uw woning kosteloos aan te melden voor een in zijn geheel vrijblijvend bod.

2. Onderhandeling

Overeenkomen over alle details. Wat zijn uw wensen voor wat betreft overgangsdatum of oud meubilair?

3. Overdracht bij notaris

Als de koopovereenkomst is getekend, worden de gegevens naar de notaris gestuurd. Meestal kunt u de dag na de passeerdatum de overwaarde verzilveren.

onderhandeling
Bod aanvragen?

Formulier waarmee u een vrijblijvend bod kunt aanvragen