U bent hier:   Home / Huis verkopen / Aan makelaar Blaricum

Huis verkopen aan makelaar Blaricum

Wil jij graag op zeer korte termijn van jouw woning af? Dan is het verstandig om zaken met ons te doen. Wij zijn een verkoopmakelaar die gespecialiseerd is in het opkopen van huizen. Dat betekent vooral dat wij heel snel kunnen handelen en dat wij in bepaalde gevallen al binnen zeven dagen jouw huis of appartement over kunnen nemen. Interesse? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Dan zou je zomaar eens heel snel van jouw woning af kunnen zijn.

Wij zijn zeker geïnteresseerd in jouw huis in Blaricum

Staat jouw woning in Blaricum, Huizerhoogt of Bikbergen of in wijken als Tafelberg, Stadspark, Bijvanck of het Vierde Kwadrant? Neem dan contact met ons op, want dan zijn we altijd erg geïnteresseerd in jouw woning. Er zijn tal van redenen aan te voeren om vooral zaken met ons te gaan doen. Behalve snelheid is dat de zekerheid waarvoor je kiest. Kies je voor ons, dan krijg je bijvoorbeeld niet te maken met zaken als verkoop onder voorbehoud van financiering. 

Rotterdam Blijdorp

Geen stress om eventuele verborgen gebreken

Waar we ook om geroemd worden zijn onze zeer flexibele verkoopvoorwaarden. Zo kun je na de verkoop zelf aangeven wanneer je precies wilt gaan verhuizen. Veel mensen zijn na de verkoop van hun woning vaak bang dat er verborgen gebreken aan het licht komen. Dat is iets waar jij als jij besluit jouw woning aan ons te verkopen niet aan de orde is. En ook dat bespaart je veel kopzorgen.

Ook geïnteresseerd in klushuizen en huizen met achterstallig onderhoud

Wij zijn geïnteresseerd in alle typen woningen. Is er sprake van achterstallig onderhoud of is het huis verouderd? Dat is voor ons minder belangrijk. Waar je zeker van kunt zijn is dat wij altijd een eerlijk bod op jouw woning uitbrengen. Kun jij je daar meteen in vinden? Dan is het prima mogelijk dat wij al binnen een periode van zeven dagen zaken met elkaar kunnen doen. Wil jij dat ook? Neem dan op zo kort mogelijke termijn contact met ons op. Mogelijk kunnen we dan al snel een deal met elkaar sluiten. 

Over huisverkopenaanmakelaar.nl

Een veilige, zorgeloze verkoop zonder onzekerheid!

Voor alle soorten huizen van kleine studio, eengezinswoning, grachtenpand tot complete landhuizen of villa's

Geen courtage en geen makelaarskosten. Geen verborgen kosten!

Huizen van alle staten van onderhoud. Van ernstig verouderde woningen of klushuizen tot nieuwbouwhuizen of woningen die helemaal af zijn!

Wij zijn landelijk actief en voordat wij een eventuele bezichtiging uitvoeren, maken wij vooraf al duidelijk wat wij voor uw huis over hebben. Geen verrassingen en gewoon een goed bod!

1. Bod aanvragen

U start het proces door uw woning kosteloos aan te melden voor een in zijn geheel vrijblijvend bod.

2. Onderhandeling

Overeenkomen over alle details. Wat zijn uw wensen voor wat betreft overgangsdatum of oud meubilair?

3. Overdracht bij notaris

Als de koopovereenkomst is getekend, worden de gegevens naar de notaris gestuurd. Meestal kunt u de dag na de passeerdatum de overwaarde verzilveren.

onderhandeling

Formulier waarmee u een vrijblijvend bod kunt aanvragen

Bod aanvragen?