U bent hier:   Home / Huis verkopen / Aan makelaar Brummen

Huis verkopen aan makelaar Brummen

Als jij graag op korte termijn van jouw woning af wilt in Brummen, dan is het erg verstandig om vandaag nog met ons als verkoopmakelaar en specialist in het opkopen van huizen contact op te nemen. De kans is dan groot dat jij jouw woning of appartement al binnen een week verkocht hebt. En wees eerlijk, wie wil dat nou niet? Dat wil toch gewoon iedereen!

Oprechte interesse in jouw woning in Brummen

Staat jouw woning in Brummen, Tonden, Zutphen of Hall en in de wijken Oeken, Rhienderen, Broek of Canteroever? Dan kun je er zeker vanuit gaan dat wij geïnteresseerd zijn in jouw huis. Het is een gegeven dat als je voor onze diensten kiest, dat je kiest voor directe zekerheid. Zoiets als verkoop onder voorbehoud van financiering, kennen wij dus niet. Deal is bij ons echt deal en daardoor kunnen we dus snelheid garanderen. En snelheid is iets waar iedereen naar verlangt als een huis te koop wordt gezet. 

Rotterdam Blijdorp

Zeer flexibele verkoopvoorwaarden

Behalve dat je bij ons kiest voor snelheid, kies je bij ons ook voor zeer flexibele verkoopvoorwaarden. Na de verkoop kun je bijvoorbeeld zelf aangeven wanneer je precies wilt gaan verhuizen. Kies je voor ons, dan krijg word je na de verkoop ook niet aangesproken op verborgen gebreken. En ook dat is iets waar mensen na een verkoop echt van wakker kunnen liggen. Wat verder het geval is, is dat wij geïnteresseerd zijn in alle soorten woningen. Het maakt niet uit of er sprake is van achterstallig onderhoud bijvoorbeeld, zoals we ook interesse hebben in verouderde woningen en klushuizen.

Altijd een eerlijk bod op jouw huis of appartement

Wij doen altijd een eerlijk bod op jouw woning of appartement en als jij dat een acceptabel bod vindt, dan kunnen we al binnen een termijn van zeven dagen tot zaken komen. Sneller kan gewoon niet, zoals wij het je ook in alle opzichten heel gemakkelijk maken. Wil jij dat ook? Zorg dan dat je vandaag nog contact met ons opneemt. Dan is de kans groot dat jij heel snel van jouw huis af bent.

Over huisverkopenaanmakelaar.nl

Een veilige, zorgeloze verkoop zonder onzekerheid!

Voor alle soorten huizen van kleine studio, eengezinswoning, grachtenpand tot complete landhuizen of villa's

Geen courtage en geen makelaarskosten. Geen verborgen kosten!

Huizen van alle staten van onderhoud. Van ernstig verouderde woningen of klushuizen tot nieuwbouwhuizen of woningen die helemaal af zijn!

Wij zijn landelijk actief en voordat wij een eventuele bezichtiging uitvoeren, maken wij vooraf al duidelijk wat wij voor uw huis over hebben. Geen verrassingen en gewoon een goed bod!

1. Bod aanvragen

U start het proces door uw woning kosteloos aan te melden voor een in zijn geheel vrijblijvend bod.

2. Onderhandeling

Overeenkomen over alle details. Wat zijn uw wensen voor wat betreft overgangsdatum of oud meubilair?

3. Overdracht bij notaris

Als de koopovereenkomst is getekend, worden de gegevens naar de notaris gestuurd. Meestal kunt u de dag na de passeerdatum de overwaarde verzilveren.

onderhandeling

Formulier waarmee u een vrijblijvend bod kunt aanvragen

Bod aanvragen?