U bent hier:   Home / Huis verkopen / Aan makelaar Callantsoog

Huis verkopen aan makelaar Callantsoog

Wil jij graag zo snel mogelijk van jouw woning of appartement af? Dan kun jij maar beter zaken met ons als verkoopmakelaar doen. Wij zijn gespecialiseerd in het opkopen van huizen en dat betekent dat wij altijd snel kunnen handelen. Mocht jij dus snel van jouw woning af willen, dan is het zeer verstandig om vandaag nog contact met ons op te nemen. De kans is dan aannemelijk dat jij jouw woning al binnen zeven dagen aan ons verkocht hebt namelijk. En dat zal elke huizenverkoper ongetwijfeld als muziek in de oren klinken. 

Bepaal zelf wanneer jij precies wilt verhuizen

Heb jij een woning te koop staan in Callantsoog, Schagen of Petten en staat jouw huis in wijken als Abbestede, De Stolpen of Schagerbrug? Dan is het altijd goed om jouw huis aan ons te koop aan te bieden. Kies je er namelijk voor om zaken met ons te doen, dan kies je voor directe zekerheid. Zoiets als voorbehoud van financiering kennen wij niet, en dat zal jou ongetwijfeld slapeloze nachten en veel stress besparen. Kies je voor onze diensten, dan krijg je ook al te maken met zeer flexibele verkoopvoorwaarden. Dat betekent bijvoorbeeld dat je zelf kunt bepalen wanneer je precies wilt gaan verhuizen. Nog iets; als jij jouw huis of appartement aan ons verkoopt, dan hoef jij je ook al geen zorgen te maken over verborgen gebreken die later aan de oppervlakte kunnen komen. En ook dat betekent dat jij jouw woning dus zonder zorgen aan ons verkoopt. 

Rotterdam Blijdorp

Je krijgt altijd een goed bod op jouw woning

Wij zijn oprecht geïnteresseerd in alle soorten woningen. Het maakt voor ons minder uit of er sprake is van een huis met achterstallig onderhoud of een sterk verouderd huis. Ook in een klushuis zijn wij altijd geïnteresseerd. Als wij een bod doen op jouw woning- en dat is altijd een goed bod- en jij kun je vinden in dat bod, dan kunnen we snel zaken doen. In veel gevallen kun jij jouw woning al binnen zeven dagen aan ons verkopen namelijk. Wil jij dat ook? Neem dan vandaag nog contact met ons op. 

Over huisverkopenaanmakelaar.nl

Een veilige, zorgeloze verkoop zonder onzekerheid!

Voor alle soorten huizen van kleine studio, eengezinswoning, grachtenpand tot complete landhuizen of villa's

Geen courtage en geen makelaarskosten. Geen verborgen kosten!

Huizen van alle staten van onderhoud. Van ernstig verouderde woningen of klushuizen tot nieuwbouwhuizen of woningen die helemaal af zijn!

Wij zijn landelijk actief en voordat wij een eventuele bezichtiging uitvoeren, maken wij vooraf al duidelijk wat wij voor uw huis over hebben. Geen verrassingen en gewoon een goed bod!

1. Bod aanvragen

U start het proces door uw woning kosteloos aan te melden voor een in zijn geheel vrijblijvend bod.

2. Onderhandeling

Overeenkomen over alle details. Wat zijn uw wensen voor wat betreft overgangsdatum of oud meubilair?

3. Overdracht bij notaris

Als de koopovereenkomst is getekend, worden de gegevens naar de notaris gestuurd. Meestal kunt u de dag na de passeerdatum de overwaarde verzilveren.

onderhandeling

Formulier waarmee u een vrijblijvend bod kunt aanvragen

Bod aanvragen?