U bent hier:   Home / Huis verkopen / Aan makelaar Denekamp

Huis verkopen aan makelaar Denekamp

Heb jij jouw woning of appartement te koop staan en wil jij daar graag zo snel mogelijk vanaf? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Wij staan als verkoopmakelaar en als specialist in het opkopen van woningen namelijk voor snelheid. Het kan zomaar zijn dat als je zaken met ons doet, jij jouw woning al binnen zeven dagen verkocht hebt. En wie wil dat nou niet?

Kies voor ons en voor directe zekerheid

Woon jij in Denekamp, Tilligte of Lattrop en in wijken als Noord Deurningen, Berghum of Voltherbeek? En wil jij graag op korte termijn van jouw huis af? Dan is contact met ons opnemen het beste wat je kunt doen. Zaken doen met ons biedt namelijk nogal wat voordelen. Zo kies je bij ons altijd voor directe zekerheid. Dat wil zeggen dat je bij ons nooit te maken krijgt met zoiets als verkoop onder voorbehoud van financiering. En dat zal voor veel mensen een zucht van verlichting opleveren. Want dat geeft vaak een hoop onzekerheid. 

Delfshaven Rotterdam
Rotterdam Blijdorp

Een zeer flexibele makelaar

Wanneer je er voor kiest om jouw woning aan ons te verkopen, dan krijg je te maken met een flexibele makelaar die flexibele voorwaarden voorstaat. Zo kun je bijvoorbeeld het moment van verhuizen zelf aangeven. Je kiest als je jouw huis aan ons verkoopt voor directe zekerheid en ook verborgen gebreken zullen na de verkoop nooit problemen veroorzaken. Het is ondertussen bekend dat wij geïnteresseerd zijn in alle huizen. Ook dus als er sprake is van achterstallig onderhoud of wanneer er sprake is van een klushuis. Ook een verouderd huis heeft zeker onze interesse.

Sneller kan gewoon niet

Je kunt er zeker van zijn dat wij altijd een eerlijk bod op jouw woning uitbrengen. Kun jij je in ons aanbod vinden, dan kan de deal al snel beklonken zijn, zelfs al binnen een week. Sneller kun jij normaal gesproken jouw huis niet verkopen. Als jij dat ook wenst, neem dan vandaag nog contact met ons op. Dan bestaat de kans namelijk dat jij jouw woning in Denekamp al binnen afzienbare tijd verkocht hebt. 

Over huisverkopenaanmakelaar.nl

Een veilige, zorgeloze verkoop zonder onzekerheid!

Voor alle soorten huizen van kleine studio, eengezinswoning, grachtenpand tot complete landhuizen of villa's

Geen courtage en geen makelaarskosten. Geen verborgen kosten!

Huizen van alle staten van onderhoud. Van ernstig verouderde woningen of klushuizen tot nieuwbouwhuizen of woningen die helemaal af zijn!

Wij zijn landelijk actief en voordat wij een eventuele bezichtiging uitvoeren, maken wij vooraf al duidelijk wat wij voor uw huis over hebben. Geen verrassingen en gewoon een goed bod!

1. Bod aanvragen

U start het proces door uw woning kosteloos aan te melden voor een in zijn geheel vrijblijvend bod.

2. Onderhandeling

Overeenkomen over alle details. Wat zijn uw wensen voor wat betreft overgangsdatum of oud meubilair?

3. Overdracht bij notaris

Als de koopovereenkomst is getekend, worden de gegevens naar de notaris gestuurd. Meestal kunt u de dag na de passeerdatum de overwaarde verzilveren.

onderhandeling

Formulier waarmee u een vrijblijvend bod kunt aanvragen

Bod aanvragen?