U bent hier:   Home / Huis verkopen / Aan makelaar Didam

Huis verkopen aan makelaar Didam

Mensen die hun huis te koop hebben gezet, willen graag zo snel mogelijk van het huis af. Wil jij dat ook? Neem dan snel contact met ons als verkoopmakelaar op. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het opkopen van huizen en slaan ook een leuk appartement niet af. Kies je voor ons, dan kies je vooral voor snelheid en directe zekerheid. En precies daar is waar mensen die hun huis verkopen naar op zoek zijn. 

Kies je voor ons, dan kies je voor zekerheid

Staat jouw huis al enige tijd te koop in Didam, Liemers of Bergh en staat jouw huis bijvoorbeeld in wijken als Greffelkamp, Holthuizen, Nieuw-Dijk of Oud-Dijk? Wet dan dat wij altijd interesse hebben in jouw woning. Kies je voor onze diensten, dan kies je voor directe zekerheid. hebben we een deal, dan hoef je bijvoorbeeld geen rekening te houden met voorbehoud van financiering of iets dergelijks. Dat geeft zekerheid dus.

Delfshaven Rotterdam
Rotterdam Blijdorp

Geen slapeloze nachten over voorbehoud van financiering

Ook zoiets als verborgen gebreken speelt geen rol als je jouw woning aan ons verkoopt. Ook dat zal je dus geen slapeloze nachten bezorgen. Het type huis dat je aan ons verkoopt speelt ook al geen rol. Wij zijn altijd geïnteresseerd in klushuizen, woningen met achterstallig onderhoud en verouderde huizen. Daarnaast staan wij als opkoper van huizen bekend als zeer flexibel. Verkoop jij jouw huis aan ons, dan kun je bijvoorbeeld zelf bepalen wanneer de verhuizing precies plaats zal vinden. En ook dat kan je rust geven bij de verkoop van jouw woning. 

Neem vandaag nog contact met ons op

Wat zeker belangrijk is, is dat je van ons altijd een eerlijk en dus gewoon bod op jouw huis kunt verwachten. En als jij akkoord kunt gaan met ons bod, dan kunnen we samen heel snel zaken doen. Soms kan dat al binnen zeven dagen. Wil jij dus snel van jouw woning af., dan is het zeer verstandig om vandaag nog contact met ons op te nemen. Want dan bestaat dus de kans dat jij jouw woning ook heel erg snel verkocht hebt. 

Over huisverkopenaanmakelaar.nl

Een veilige, zorgeloze verkoop zonder onzekerheid!

Voor alle soorten huizen van kleine studio, eengezinswoning, grachtenpand tot complete landhuizen of villa's

Geen courtage en geen makelaarskosten. Geen verborgen kosten!

Huizen van alle staten van onderhoud. Van ernstig verouderde woningen of klushuizen tot nieuwbouwhuizen of woningen die helemaal af zijn!

Wij zijn landelijk actief en voordat wij een eventuele bezichtiging uitvoeren, maken wij vooraf al duidelijk wat wij voor uw huis over hebben. Geen verrassingen en gewoon een goed bod!

1. Bod aanvragen

U start het proces door uw woning kosteloos aan te melden voor een in zijn geheel vrijblijvend bod.

2. Onderhandeling

Overeenkomen over alle details. Wat zijn uw wensen voor wat betreft overgangsdatum of oud meubilair?

3. Overdracht bij notaris

Als de koopovereenkomst is getekend, worden de gegevens naar de notaris gestuurd. Meestal kunt u de dag na de passeerdatum de overwaarde verzilveren.

onderhandeling

Formulier waarmee u een vrijblijvend bod kunt aanvragen

Bod aanvragen?