U bent hier:   Home / Huis verkopen / Aan makelaar Drunen

Huis verkopen aan makelaar Drunen

Je huis verkopen? Dat kan snel als je kiest voor ons. Als verkoopmakelaar zijn we gespecialiseerd in het opkopen van huizen en dat betekent dat je met ons vooral snel zaken kunt doen. Wil jij op zeer korte termijn van jouw huis af? Neem dan vandaag nog contact met ons op. De kans is dan groot dat je al binnen zeven dagen van jouw huis of appartement af bent namelijk.

We komen jouw huis niet eens bezichtigen

Zaken doen met ons biedt een groot aantal voordelen. Zo maakt het voor ons niet zoveel uit of het huis gebreken heeft. In bepaalde gevallen hoeven we jouw huis zelfs niet eens te bezichtigen. Schakel je ons in, dan krijg je bovendien altijd een eerlijk bod op jouw woning. Daarbij hoef jij je nooit geen zorgen te maken over de financiering, Zoiets als verkoop onder voorbehoud van financiering is bij ons niet aan de orde. Die stress heb je dus niet als je besluit om zaken met ons te gaan doen. 

Altijd een marktconform bod op jouw woning of appartement

Zeker als jouw huis in Drunen staat zijn we oprecht geïnteresseerd in jouw woning. Dat geldt ook voor plaatsen als Elshout en Giersbergen. Ook de wijk maakt ons minder uit. Bralen Oost of West of NieuwKuijk? Wij zijn gewoon altijd oprecht geïnteresseerd in jouw woning. Zoals gesteld maakt het voor ons veel minder uit of jouw woning enige onderhoud nodig is of als sprake is van een kluswoning. Op basis van de status van jouw woning krijg je altijd een marktconform bod op het huis van ons. 

Je hoeft niet wakker te liggen van verborgen gebreken

Kies je voor ons, dan hoef je ook al niet wakker te liggen van verborgen gebreken. En dat is bij een reguliere makelaar toch wel anders. Daarnaast zijn we ook zeer flexibel. Zo kunnen we samen besluiten wanneer jij precies gaat verhuizen. Genoeg redenen dus om vooral zaken met ons te gaan doen. Je kiest dan voor snelheid, krijgt een eerlijk bod en krijgt te maken met een zeer flexibele makelaar. Wat heb jij je eigenlijk nog meer te wensen?

Over huisverkopenaanmakelaar.nl

Een veilige, zorgeloze verkoop zonder onzekerheid!

Voor alle soorten huizen van kleine studio, eengezinswoning, grachtenpand tot complete landhuizen of villa's

Geen courtage en geen makelaarskosten. Geen verborgen kosten!

Huizen van alle staten van onderhoud. Van ernstig verouderde woningen of klushuizen tot nieuwbouwhuizen of woningen die helemaal af zijn!

Wij zijn landelijk actief en voordat wij een eventuele bezichtiging uitvoeren, maken wij vooraf al duidelijk wat wij voor uw huis over hebben. Geen verrassingen en gewoon een goed bod!

1. Bod aanvragen

U start het proces door uw woning kosteloos aan te melden voor een in zijn geheel vrijblijvend bod.

2. Onderhandeling

Overeenkomen over alle details. Wat zijn uw wensen voor wat betreft overgangsdatum of oud meubilair?

3. Overdracht bij notaris

Als de koopovereenkomst is getekend, worden de gegevens naar de notaris gestuurd. Meestal kunt u de dag na de passeerdatum de overwaarde verzilveren.

onderhandeling
Bod aanvragen?

Formulier waarmee u een vrijblijvend bod kunt aanvragen