U bent hier:   Home / Huis verkopen / Aan makelaar Goeree-Overflakkee

Huis verkopen aan makelaar Goeree-Overflakkee

Wil jij jouw huis verkopen in Goeree-Overflakkee? En wil je graag snel zaken doen? Dan is het altijd verstandig om zaken met ons te doen. Wij kopen als verkoopmakelaar huizen op. Dat steeds meer mensen gebruikmaken van onze diensten, is logisch. Verkoop jij jouw huis of appartement via ons, dan kies je namelijk voor snelheid en zekerheid. En dat is waar iedereen naar zoekt die graag op korte termijn een woning wil verkopen. Mocht je snel jouw woning willen verkopen, dan doe je er verstandig aan om vandaag nog contact met ons op te nemen. Dan zou je al binnen zeven dagen van jouw woning af kunnen zijn.

Profiteer van onze flexibele voorwaarden!

Zoals gesteld kies je als je zaken met ons doet voor zekerheid. Deal is deal en zoiets als verkoop onder voorbehoud van financiering staat niet in ons woordenboek. Ook geniet je als je zaken met ons doet altijd van flexibele voorwaarden. Dat wil onder meer zeggen dat je zelf aan kunt geven wanneer je precies wilt gaan verhuizen. Staat jouw woning in Goeree-Overflakkee of in Dirksland, Middelharnis en in de wijken De Tram, Nieuwe Tonge, Oude Tonge of Achthuizen? Weet dan dat wij altijd geïnteresseerd zijn in jouw woning. 

Rotterdam Blijdorp

Ook als sprake is van achterstallig onderhoud

Verkoop jij jouw huis aan ons, dan hoef je geen seconde meer wakker te liggen over eventuele verborgen gebreken. Ook de staat van het huis of het appartement is voor ons minder relevant. Wij zijn ook geïnteresseerd in huizen waarbij sprake is van achterstallig onderhoud en zeker ook in klushuizen. Zo kun je dus concluderen dat wij echt geïnteresseerd zijn in alle mogelijk huizen, ongeacht waar ze staan. 

Jouw huis al binnen een week verkocht

Kies je voor onze diensten, dan weet je zeker dat jij altijd een goed en eerlijk bod op jouw huis krijgt. Kun jij je vinden in dat aanbod, dan kan het zomaar zijn dat de woning al binnen een week verkocht is. Sneller en gemakkelijker kunnen wij het jou echt niet maken. Ook geïnteresseerd in het snel verkopen van jouw woning? Neem dan op zo kort mogelijke termijn contact met ons op!

Over huisverkopenaanmakelaar.nl

Een veilige, zorgeloze verkoop zonder onzekerheid!

Voor alle soorten huizen van kleine studio, eengezinswoning, grachtenpand tot complete landhuizen of villa's

Geen courtage en geen makelaarskosten. Geen verborgen kosten!

Huizen van alle staten van onderhoud. Van ernstig verouderde woningen of klushuizen tot nieuwbouwhuizen of woningen die helemaal af zijn!

Wij zijn landelijk actief en voordat wij een eventuele bezichtiging uitvoeren, maken wij vooraf al duidelijk wat wij voor uw huis over hebben. Geen verrassingen en gewoon een goed bod!

1. Bod aanvragen

U start het proces door uw woning kosteloos aan te melden voor een in zijn geheel vrijblijvend bod.

2. Onderhandeling

Overeenkomen over alle details. Wat zijn uw wensen voor wat betreft overgangsdatum of oud meubilair?

3. Overdracht bij notaris

Als de koopovereenkomst is getekend, worden de gegevens naar de notaris gestuurd. Meestal kunt u de dag na de passeerdatum de overwaarde verzilveren.

onderhandeling

Formulier waarmee u een vrijblijvend bod kunt aanvragen

Bod aanvragen?