U bent hier:   Home / Huis verkopen / Aan makelaar Heerde

Huis verkopen aan makelaar Heerde

Als jij graag snel van jouw huis af wilt, kun je prima een beroep op ons als verkoopmakelaar doen. Wij zijn een opkoper van huizen en kunnen ook jou prima van dienst zijn. Dat geldt zeker ook in Heerde en omgeving. Aan het verkopen van jouw huis aan ons kleven een groot aantal voordelen. Een daarvan is dat jij jouw huis aan ons verkoopt zonder voorbehoud van financiering. Dat betekent dus dat je direct zekerheid hebt over de verkoop van jouw huis. 

Zeer geïnteresseerd in jouw huis in Heerde

Wij zijn zeer geïnteresseerd in jouw woning of appartement, en zijn ook al erg geïnteresseerd in jouw woonplaats Heerde, zoals dat ook geldt voor plaatsen als bijvoorbeeld Wapenveld, Wijhe en ook Epe. Het maakt voor ons niet zoveel verschil waar jouw woning precies staat. Of dat nou in Zuppeld, Kolthoorn of nabij de Grift is; wij hebben altijd interesse. Dat geldt ook voor woningen aan de Eperweg of de Kamperweg om maar wat voorbeelden te benoemen. 

Zo kun jij jouw huis veel sneller verkopen

Waarom je zaken met ons zou moeten doen? Behalve dat je directe zekerheid hebt, zijn we zeer flexibel. Je bepaalt dus zelf wanneer je gaat verhuizen bijvoorbeeld. Bovendien spelen gebreken aan jouw woning een minder grote rol bij de verkoop en als je voor ons kiest, dan is het huis vaak gewoon veel sneller verkocht. Bovendien is een bezichtiging vaak niet nodig en weet je bij ons zeker dat je altijd een fair en marktconform bod op jouw huis krijgt. Ook zoiets als verborgen gebreken spelen geen rol als je besluit de woning aan ons te verkopen.

Neem vandaag nog contact met ons op!

Wij zijn zeer geïnteresseerd in alle huizen. Het maakt voor ons geen verschil of er sprake is van achterstallig onderhoud of als er veel werk aan het huis verricht moet worden. Als alles meezit kunnen we al binnen een week zaken doen! Sneller kan gewoon niet. Om die reden doe je er dus verstandig aan om jouw huis aan ons te verkopen. Neem daarom vandaag nog contact met ons op.

Over huisverkopenaanmakelaar.nl

Een veilige, zorgeloze verkoop zonder onzekerheid!

Voor alle soorten huizen van kleine studio, eengezinswoning, grachtenpand tot complete landhuizen of villa's

Geen courtage en geen makelaarskosten. Geen verborgen kosten!

Huizen van alle staten van onderhoud. Van ernstig verouderde woningen of klushuizen tot nieuwbouwhuizen of woningen die helemaal af zijn!

Wij zijn landelijk actief en voordat wij een eventuele bezichtiging uitvoeren, maken wij vooraf al duidelijk wat wij voor uw huis over hebben. Geen verrassingen en gewoon een goed bod!

1. Bod aanvragen

U start het proces door uw woning kosteloos aan te melden voor een in zijn geheel vrijblijvend bod.

2. Onderhandeling

Overeenkomen over alle details. Wat zijn uw wensen voor wat betreft overgangsdatum of oud meubilair?

3. Overdracht bij notaris

Als de koopovereenkomst is getekend, worden de gegevens naar de notaris gestuurd. Meestal kunt u de dag na de passeerdatum de overwaarde verzilveren.

onderhandeling

Formulier waarmee u een vrijblijvend bod kunt aanvragen

Bod aanvragen?