U bent hier:   Home / Huis verkopen / Aan makelaar Heythuysen

Huis verkopen aan makelaar Heythuysen

Heb jij een woning of een appartement in Heythuysen en wil je daar het liefst zo snel mogelijk vanaf? Aarzel dan niet langer en neem zo snel mogelijk contact met ons op. Wij kunnen jou als verkoopmakelaar en specialist in het opkopen van woningen prima van dienst zijn namelijk. Sterker nog, als je zaken met ons doet, dan kun je soms al binnen een week van jouw huis af zijn. Wil jij dat ook? Bel ons dan vandaag nog!

Ook achterstallig onderhoud is geen enkel probleem

Heb jij een woning in Heythuysen of staat jouw huis in Heibloem of Roggel en woon je in wijken als Heide, Hollander of Caluna? Dan is het altijd de moeite waard om contact met ons op te nemen. Wij zijn namelijk altijd geïnteresseerd in jouw woning, dit ongeacht hoe de staat precies is. Wij kopen niet zelden ook huizen op die achterstallig onderhoud behoeven of die sterk verouderd zijn. Ook in een klushuis zijn wij geïnteresseerd. Door zaken met ons te doen kies je voor directe zekerheid. Zo krijg je bij ons nooit te maken met een verkoop onder voorbehoud van financiering bijvoorbeeld. En dat bespaart je altijd veel stress en onzekerheid. 

Delfshaven Rotterdam
Rotterdam Blijdorp

Verkoop ons jouw huis al binnen een termijn van zeven dagen

Als wij jouw woning of appartement kopen, dan spelen verborgen gebreken ook geen enkele rol. Verder krijg je te maken met een zeer flexibele makelaar. Als wij jouw huis gekocht hebben, dan kun je bijvoorbeeld zelf bepalen wanneer jij jouw woning precies wilt verlaten. Verder is het natuurlijk belangrijk om te weten dat wij altijd met een goed en eerlijk bod op jouw huis komen. En als jij je kunt vinden in dat bod, dan zijn we in staat om snel te handelen. Soms heb jij jouw woning al binnen een week aan ons verkocht. En dat zal jou toch ook als muziek in de oren klinken? Wil jij dus ook zo snel mogelijk van jouw huis af? Aarzel dan gewoon niet langer en neem vandaag nog contact met ons op. Daar heeft nog nooit iemand spijt van gekregen.

Neem vandaag nog contact met ons op

Wat zeker belangrijk is, is dat je van ons altijd een eerlijk en dus gewoon bod op jouw huis kunt verwachten. En als jij akkoord kunt gaan met ons bod, dan kunnen we samen heel snel zaken doen. Soms kan dat al binnen zeven dagen. Wil jij dus snel van jouw woning af., dan is het zeer verstandig om vandaag nog contact met ons op te nemen. Want dan bestaat dus de kans dat jij jouw woning ook heel erg snel verkocht hebt. 

Over huisverkopenaanmakelaar.nl

Een veilige, zorgeloze verkoop zonder onzekerheid!

Voor alle soorten huizen van kleine studio, eengezinswoning, grachtenpand tot complete landhuizen of villa's

Geen courtage en geen makelaarskosten. Geen verborgen kosten!

Huizen van alle staten van onderhoud. Van ernstig verouderde woningen of klushuizen tot nieuwbouwhuizen of woningen die helemaal af zijn!

Wij zijn landelijk actief en voordat wij een eventuele bezichtiging uitvoeren, maken wij vooraf al duidelijk wat wij voor uw huis over hebben. Geen verrassingen en gewoon een goed bod!

1. Bod aanvragen

U start het proces door uw woning kosteloos aan te melden voor een in zijn geheel vrijblijvend bod.

2. Onderhandeling

Overeenkomen over alle details. Wat zijn uw wensen voor wat betreft overgangsdatum of oud meubilair?

3. Overdracht bij notaris

Als de koopovereenkomst is getekend, worden de gegevens naar de notaris gestuurd. Meestal kunt u de dag na de passeerdatum de overwaarde verzilveren.

onderhandeling

Formulier waarmee u een vrijblijvend bod kunt aanvragen

Bod aanvragen?