U bent hier:   Home / Huis verkopen / Aan makelaar Hilvarenbeek

Huis verkopen aan makelaar Hilvarenbeek

Als jij jouw huis te koop zet, dan hoop je dat je er zo snel mogelijk van af bent. De praktijk is echter anders, als je voor een reguliere makelaar en een regulier verkoopproces kiest. Wil je echt snel van jouw huis af, dan is het veel verstandiger om zaken met ons te doen. Wij zijn een verkoopmakelaar en kopen huizen op, zoals wij ook al geïnteresseerd zijn in een appartement. Door voor ons te kiezen, kies je voor snelheid en zekerheid. Als jij dat ook wilt, neem dan vandaag nog contact met ons op. 

Kies je voor ons, dan kies je voor directe zekerheid

Directe zekerheid? Jazeker, want als wij jouw woning kopen, dan verkoop jij jouw huis zonder voorbehoud van financiering bijvoorbeeld. En precies dat is vaak wat mensen slapeloze nachten bezorgd. Bij ons is zoiets dus niet aan de orde. Heb jij een huis in Hilvarenbeek, Tilburg of Moergestel en staat dat huis in wijken als Westerwijk, Kleine Voort of Slibbroek? Weet dan dat wij altijd interesse hebben om jouw woning over te nemen. Daarbij is de staat van het huis voor ons minder belangrijk. 

Geïnteresseerd in alle soorten huizen

Wij zijn geïnteresseerd in verouderde huizen, in huizen met achterstallig onderhoud en ook in klushuizen. Als jij jouw huis aan ons gaat verkopen, dan krijg je altijd te maken met een flexibele makelaar. Dat betekent dus dat je na de verkoop zelf kunt bepalen wanneer je daadwerkelijk gaat verhuizen. Ook over verborgen gebreken hoef jij je geen zorgen te maken na de verkoop, als je althans kiest voor onze diensten. 

Wij kunnen jouw huis al binnen zeven dagen overnemen

Wat voor jou als verkoper ook belangrijk is om te weten is dat wij altijd een eerlijk en gewoon goed bod uitbrengen op jouw woning. Mocht jij je in ons bod kunnen vinden, dan kunnen we heel snel een deal sluiten. Dan kan het zo zijn dat wij al binnen zeven dagen jouw woning overnemen. Wil jij dat ook? Wacht dan niet langer en neem vandaag nog contact met ons op. Dan kunnen we snel zaken met elkaar doen. 

Over huisverkopenaanmakelaar.nl

Een veilige, zorgeloze verkoop zonder onzekerheid!

Voor alle soorten huizen van kleine studio, eengezinswoning, grachtenpand tot complete landhuizen of villa's

Geen courtage en geen makelaarskosten. Geen verborgen kosten!

Huizen van alle staten van onderhoud. Van ernstig verouderde woningen of klushuizen tot nieuwbouwhuizen of woningen die helemaal af zijn!

Wij zijn landelijk actief en voordat wij een eventuele bezichtiging uitvoeren, maken wij vooraf al duidelijk wat wij voor uw huis over hebben. Geen verrassingen en gewoon een goed bod!

1. Bod aanvragen

U start het proces door uw woning kosteloos aan te melden voor een in zijn geheel vrijblijvend bod.

2. Onderhandeling

Overeenkomen over alle details. Wat zijn uw wensen voor wat betreft overgangsdatum of oud meubilair?

3. Overdracht bij notaris

Als de koopovereenkomst is getekend, worden de gegevens naar de notaris gestuurd. Meestal kunt u de dag na de passeerdatum de overwaarde verzilveren.

onderhandeling
Bod aanvragen?

Formulier waarmee u een vrijblijvend bod kunt aanvragen