U bent hier:   Home / Huis verkopen / Aan makelaar Hoogezand

Huis verkopen aan makelaar Hoogezand

Heb jij een woning die jij graag op zo kort mogelijke termijn van de hand wil doen? Doe dan vooral zaken met ons als verkoopmakelaar. Wij gelden als een specialist op het gebied van het opkopen van woningen en ook voor een leuk appartement zijn we altijd te porren. Kies je voor ons, dan kies je vooral voor snelheid van handelen. Er zijn echter veel meer voordelen, en die bespreken we hier met jou.

Wij doen altijd een eerlijk bod op jouw huis of appartement

Heb jij een huis in Hoogezand, Sappemeer of Kielwindeweer die te koop staat in wijken als Kalkwijk, Kleinmeer of aan de Sportlaan? Het doet er voor ons niet toe, want wij zijn altijd oprecht geïnteresseerd in jouw huis. Schakel je ons in, dan weet je zeker dat er altijd een eerlijk bod op jouw huis wordt gedaan. Ook over de financiering hoef jij als je kiest voor ons geen zorgen te maken. Kies je voor een reguliere makelaar, dan krijg je vaak te maken met zoiets als verkoop onder voorbehoud van financiering. Daar krijg je als je voor ons kiest nooit mee te maken.

Wij kunnen heel erg zaken met elkaar doen

Ook de staat van het huis speelt voor ons een minder belangrijke rol. Of het nou gaat om een klushuis of een huis met gebreken; schroom niet en neem snel contact met ons op. Dan zou het zomaar eens kunnen zijn dat jij al binnen een week van jouw huis in Hoogezand af bent. Wij doen een bod op jouw huis en als je akkoord gaat, dan kunnen we heel erg snel zaken met elkaar doen. 

Ook verborgen gebreken is iets waar jij je geen zorgen over hoeft te maken

Kies je voor ons, dan kies je voor flexibiliteit. Zo kunnen we nadat wij een bod gedaan hebben op jouw huis samen afspreken wanneer je precies gaat verhuizen. Ook over gebreken die eventueel later aan het licht komen hoef jij als je voor onze diensten kiest geen zorgen te maken. Voldoende redenen dus om vandaag nog contact met ons op te nemen. Dan is de kans groot dat je heel erg snel jouw huis verkocht hebt.

Over huisverkopenaanmakelaar.nl

Een veilige, zorgeloze verkoop zonder onzekerheid!

Voor alle soorten huizen van kleine studio, eengezinswoning, grachtenpand tot complete landhuizen of villa's

Geen courtage en geen makelaarskosten. Geen verborgen kosten!

Huizen van alle staten van onderhoud. Van ernstig verouderde woningen of klushuizen tot nieuwbouwhuizen of woningen die helemaal af zijn!

Wij zijn landelijk actief en voordat wij een eventuele bezichtiging uitvoeren, maken wij vooraf al duidelijk wat wij voor uw huis over hebben. Geen verrassingen en gewoon een goed bod!

1. Bod aanvragen

U start het proces door uw woning kosteloos aan te melden voor een in zijn geheel vrijblijvend bod.

2. Onderhandeling

Overeenkomen over alle details. Wat zijn uw wensen voor wat betreft overgangsdatum of oud meubilair?

3. Overdracht bij notaris

Als de koopovereenkomst is getekend, worden de gegevens naar de notaris gestuurd. Meestal kunt u de dag na de passeerdatum de overwaarde verzilveren.

onderhandeling
Bod aanvragen?

Formulier waarmee u een vrijblijvend bod kunt aanvragen