Huis verkopen aan makelaar Horst

Verkoop direct aan de opkopende makelaar zonder makelaarskosten. Vraag direct een gratis en vrijblijvend bod aan op uw woning. Hier zijn geen verplichtingen aan verbonden!

Waarom kiezen voor een opkopende makelaar?

U bent hier:   Home / Huis verkopen / Aan makelaar Horst

Iedereen die zijn of haar huis te koop zet, wil het liefst dat de woning zo snel mogelijk verkocht wordt. Wil jij dat ook graag, doe dan vooral zaken met ons. Wij zijn een verkoopmakelaar die gespecialiseerd is in het opkopen van woningen, terwijl we ook altijd interesse hebben in een appartement. Er zijn meer voordelen om zaken met ons te doen, en daarover lees je hier echt alles. 

De staat van jouw huis is voor ons minder belangrijk

Heb jij jouw woning te koop staan in Horst of in Schadijk of Tienray? Staat jouw woning in de wijk Hoogveld, Broek of Hei-Oosterwijk? Dan kun je er vanuit gaan dat wij zeer geïnteresseerd zijn in de woning en dat we graag zaken met jou willen doen. Hoe jouw huis er precies uitziet en wat de status is, is voor ons minder relevant. Wij kopen ook verouderde huizen op en ook huizen waaraan het nodige gebeuren moet. In alle gevallen krijg je als je zaken met ons gaat doen een goed bod op jouw woning, ongeacht de staat van het huis dus. 

Maak je geen zorgen over verborgen gebreken

Er zijn meerdere redenen om zaken met ons te gaan doen. Zo kies je met ons voor een zeer flexibele verkoopmakelaar. Kopen wij jouw huis, dan kun je bijvoorbeeld zelf aangeven wanneer je van plan bent om te verhuizen. Ook over verborgen gebreken hoef jij je nooit zorgen te maken als je besluit om zaken met ons te gaan doen. Ook daar zullen wij jou nooit op aanspreken als dit aan de orde is. En dat bespaart je behoorlijk wat stress.

Wij kunnen jouw huis al binnen een week overnemen

Wat natuurlijk erg belangrijk is, is dat we altijd een goed bod op jouw woning uitbrengen. Mocht jij je in ons bod kunnen vinden, dan kunnen we meteen tot zaken komen en kunnen wij jouw woning al binnen een week overnemen. Klinkt jou dit als muziek in de oren? Wacht dan niet langer en neem vandaag nog contact met ons op. Misschien kunnen we dan snel tot zaken komen!

Over huisverkopenaanmakelaar.nl

Een veilige, zorgeloze verkoop zonder onzekerheid!

Voor alle soorten huizen van kleine studio, eengezinswoning, grachtenpand tot complete landhuizen of villa's

Geen courtage en geen makelaarskosten. Geen verborgen kosten!

Huizen van alle staten van onderhoud. Van ernstig verouderde woningen of klushuizen tot nieuwbouwhuizen of woningen die helemaal af zijn!

Wij zijn landelijk actief en voordat wij een eventuele bezichtiging uitvoeren, maken wij vooraf al duidelijk wat wij voor uw huis over hebben. Geen verrassingen en gewoon een goed bod!

1. Bod aanvragen

U start het proces door uw woning kosteloos aan te melden voor een in zijn geheel vrijblijvend bod.

2. Onderhandeling

Overeenkomen over alle details. Wat zijn uw wensen voor wat betreft overgangsdatum of oud meubilair?

3. Overdracht bij notaris

Als de koopovereenkomst is getekend, worden de gegevens naar de notaris gestuurd. Meestal kunt u de dag na de passeerdatum de overwaarde verzilveren.

onderhandeling
Bod aanvragen?

Formulier waarmee u een vrijblijvend bod kunt aanvragen