U bent hier:   Home / Huis verkopen / Aan makelaar Lunteren

Huis verkopen aan makelaar Lunteren

Heb jij een appartement of huis in Lunteren en wil je daar eigenlijk zo snel mogelijk van af? Dan is het zeer verstandig om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen. Dan bestaat de kans namelijk dat je al binnen zeven dagen van jouw huis af bent. Sneller bestaat simpelweg niet. Lees hier meer redenen om toch vooral zaken met ons te doen. Overigens zijn wij een verkoopmakelaar die met name gespecialiseerd is in het opkopen van huizen. 

Interesse in huizen met gebreken en zeker ook in klushuizen

Of jouw woning nou in Lunteren, Barneveld, Esveld of Ede staat, dat doet er voor ons minder toe. Ook de wijk is niet belangrijk. Wij zijn geïnteresseerd in huizen in wijken als Vuur en Rook, Goudsberg en De Valk om maar een paar voorbeelden te noemen. Ook de staat van jouw woning is voor ons minder belangrijk. Gebreken vormen voor ons geen belemmering namelijk. We zijn geïnteresseerd in klushuizen en huizen die enig onderhoud behoeven. 

Geen voorbehoud van financiering

Kies je voor ons, dan kies je voor zekerheid. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over de financiering en is zoiets als onder voorbehoud van financiering bij ons nooit aan de orde. Kies je voor ons, dan kies je voor directe zekerheid dus, en dat is iets waar steeds veel mensen naar op zoek zijn. Kies je voor ons, dan kies je voor een zeer flexibele partner. Zo kunnen we prima samen overleggen wanneer de verhuizing precies plaats gaat vinden. Ook dat is een reden waarom steeds meer mensen kiezen om ons in te schakelen.

Neem vandaag nog contact met ons op

In veel gevallen is een bezichtiging van jouw woning of appartement in Lunteren niet eens noodzakelijk. Ook hoef jij niet wakker te liggen van eventuele verborgen gebreken die later om de hoek komen kijken, Dat maakt het zeer plezierig zaken met ons doen dus en niet voor niets kiezen steeds meer mensen voor onze diensten. Wil jij dat ook, neem dan vandaag nog contact met ons op. De kans is dan reëel dat jij jouw huis al binnen zeven dagen verkocht hebt.

Over huisverkopenaanmakelaar.nl

Een veilige, zorgeloze verkoop zonder onzekerheid!

Voor alle soorten huizen van kleine studio, eengezinswoning, grachtenpand tot complete landhuizen of villa's

Geen courtage en geen makelaarskosten. Geen verborgen kosten!

Huizen van alle staten van onderhoud. Van ernstig verouderde woningen of klushuizen tot nieuwbouwhuizen of woningen die helemaal af zijn!

Wij zijn landelijk actief en voordat wij een eventuele bezichtiging uitvoeren, maken wij vooraf al duidelijk wat wij voor uw huis over hebben. Geen verrassingen en gewoon een goed bod!

1. Bod aanvragen

U start het proces door uw woning kosteloos aan te melden voor een in zijn geheel vrijblijvend bod.

2. Onderhandeling

Overeenkomen over alle details. Wat zijn uw wensen voor wat betreft overgangsdatum of oud meubilair?

3. Overdracht bij notaris

Als de koopovereenkomst is getekend, worden de gegevens naar de notaris gestuurd. Meestal kunt u de dag na de passeerdatum de overwaarde verzilveren.

onderhandeling
Bod aanvragen?

Formulier waarmee u een vrijblijvend bod kunt aanvragen