U bent hier:   Home / Huis verkopen / Aan makelaar Made

Huis verkopen aan makelaar Made

Heb jij een huis in Made waarvan jij op korte termijn af wilt? Doe dan zaken met ons als verkoopmakelaar en vooral als specialist in het opkopen van huizen. Kies je voor ons, dan kies je specifiek voor snelheid. Maak vandaag nog een afspraak en de kans is groot dat jij jouw huis al binnen zeven dagen verkocht hebt.

Daarom is het verstandig om zaken met ons te doen

Made is een mooi gebied en natuurlijk zijn wij geïnteresseerd in huizen in Made, zoals dat ook geldt voor Zevenbergschen Hoek, Lage Zwaluwe en Hooge Zwaluwe. Ook de wijk speelt voor ons geen rol. Zo zijn we zeer geïnteresseerd in woningen in wijken als Drimmelen, Oud-Drimmelen, Stuivezant en Plukmade, om maar enkele voorbeelden te noemen. Of jouw huis nou in perfecte staat is of aan onderhoud toe is, ook dat doet voor ons minder ter zake. Is het een klushuis? Is het een appartement dat onderhoud behoeft? Geen probleem! Wij doen gewoon altijd een bod op jouw woning of appartement.

Een bezichtiging is lang niet altijd noodzakelijk

Kies je voor ons, dan kies je voor zekerheid en snelheid. Zo is een bezichtiging voor ons lang niet altijd noodzakelijk. Ook over de financiering hoef jij je nooit geen zorgen te maken, Termen als verkoop onder voorbehoud van financiering komen in ons woordenboek niet voor. Wat ook al goed is om te weten is dat wij altijd een eerlijk en marktconform bod op jouw huis doen. Wanneer je besluit zaken voor ons te doen, dan kies je ook voor flexibiliteit. Want als de deal eenmaal beklonken is, dan kunnen we prima samen overleggen wanneer de verhuizing precies plaats zal vinden.

Verborgen gebreken spelen ook al geen rol van betekenis

Ook verborgen gebreken is iets waar je geen seconde over na hoeft te denken als je zaken met ons gaat doen. Prima idee dus om voor ons als opkoper te kiezen. Aarzel niet en neem dus vandaag nog contact met ons op. Dan is de kans namelijk aanzienlijk dat jij jouw woning al binnen een termijn van zeven dagen aan ons verkocht hebt. 

Over huisverkopenaanmakelaar.nl

Een veilige, zorgeloze verkoop zonder onzekerheid!

Voor alle soorten huizen van kleine studio, eengezinswoning, grachtenpand tot complete landhuizen of villa's

Geen courtage en geen makelaarskosten. Geen verborgen kosten!

Huizen van alle staten van onderhoud. Van ernstig verouderde woningen of klushuizen tot nieuwbouwhuizen of woningen die helemaal af zijn!

Wij zijn landelijk actief en voordat wij een eventuele bezichtiging uitvoeren, maken wij vooraf al duidelijk wat wij voor uw huis over hebben. Geen verrassingen en gewoon een goed bod!

1. Bod aanvragen

U start het proces door uw woning kosteloos aan te melden voor een in zijn geheel vrijblijvend bod.

2. Onderhandeling

Overeenkomen over alle details. Wat zijn uw wensen voor wat betreft overgangsdatum of oud meubilair?

3. Overdracht bij notaris

Als de koopovereenkomst is getekend, worden de gegevens naar de notaris gestuurd. Meestal kunt u de dag na de passeerdatum de overwaarde verzilveren.

onderhandeling
Bod aanvragen?

Formulier waarmee u een vrijblijvend bod kunt aanvragen