U bent hier:   Home / Huis verkopen / Aan makelaar Meierijstad

Huis verkopen aan makelaar Meierijstad

Wil jij zo snel mogelijk van jouw huis in de gemeente Meierijstad af? Dan is het zeer verstandig om vandaag nog contact met ons op te nemen. Dan heb je namelijk de zekerheid dat jouw woning zeer snel verkocht is, in sommige gevallen al gewoon binnen een week. Als verkoopmakelaar zijn we specialist in het opkopen van huizen. En wij kopen ook graag jouw woning of appartement in Meierijstad op. 

Geïnteresseerd in huizen in Veghel, Schijndel en Sint Oedenrode

Het doet er voor ons niet toe of jouw huis te vinden is in Schijndel, Sint Oedenrode of Veghel. Ook in huizen in Doornhoek en Hazenberg zijn wij altijd bijzonder geïnteresseerd. Net zoals de plaats er voor ons minder toe doet, geldt dat ook voor de staat van de woning. Als er gebreken zijn aan jouw huis, dan is dat voor ons minder relevant. Zaken doen met ons betekent dat je kiest voor snelheid. Vaak kunnen wij al binnen zeven dagen zaken met jou doen en ben je dus al binnen een week van jouw woning of appartement af. Wat wil je nog meer?

Je krijgt niet te maken met voorbehoud van financiering

Steeds meer mensen kiezen voor ons, omdat wij snelheid garanderen. Zoals gesteld speelt de staat van jouw huis een minder grote rol en ook een bezichtiging is niet altijd noodzakelijk. Je krijgt van ons altijd een eerlijk bod op jouw huis en hoeft je totaal geen zorgen te maken over de financiering, Met zaken als voorbehoud van financiering krijg je niet te maken als je zaken met ons gaat doen.

Bij ons kies je altijd voor directe zekerheid

Bij ons kies je voor directe zekerheid. We zijn daarnaast zeer flexibel en samen kunnen we prima overleggen wanneer jij precies gaat verhuizen. Verder hoef jij nooit wakker te liggen van eventuele verborgen gebreken aan de woning of aan het appartement. Het bod dat we doen op jouw huis is altijd eerlijk en marktconform. De hoogste tijd dus om de telefoon te pakken en een afspraak met ons te maken als jij in elk geval snel van jouw huis af wilt. 

Over huisverkopenaanmakelaar.nl

Een veilige, zorgeloze verkoop zonder onzekerheid!

Voor alle soorten huizen van kleine studio, eengezinswoning, grachtenpand tot complete landhuizen of villa's

Geen courtage en geen makelaarskosten. Geen verborgen kosten!

Huizen van alle staten van onderhoud. Van ernstig verouderde woningen of klushuizen tot nieuwbouwhuizen of woningen die helemaal af zijn!

Wij zijn landelijk actief en voordat wij een eventuele bezichtiging uitvoeren, maken wij vooraf al duidelijk wat wij voor uw huis over hebben. Geen verrassingen en gewoon een goed bod!

1. Bod aanvragen

U start het proces door uw woning kosteloos aan te melden voor een in zijn geheel vrijblijvend bod.

2. Onderhandeling

Overeenkomen over alle details. Wat zijn uw wensen voor wat betreft overgangsdatum of oud meubilair?

3. Overdracht bij notaris

Als de koopovereenkomst is getekend, worden de gegevens naar de notaris gestuurd. Meestal kunt u de dag na de passeerdatum de overwaarde verzilveren.

onderhandeling
Bod aanvragen?

Formulier waarmee u een vrijblijvend bod kunt aanvragen