U bent hier:   Home / Huis verkopen / Aan makelaar Middelburg

Huis verkopen aan makelaar Middelburg

Middelburg is een leuke plaats om te wonen. Toch kunnen er redenen zijn waarom jij jouw woning in Middleburg van de hand zou willen doen. Wil jij vooral snel jouw huis in Middelburg verlopen? Schakel ons dan in als verkoopmakelaar en als specialist in het opkopen van woningen of een appartement. Dan bestaat de kans namelijk dat jij jouw woning al binnen zeven dagen aan ons verkocht hebt. 

Wij zijn geïnteresseerd in alle woningen in Middelburg

Of jouw woning nou in Middelburg staat of in Oost-Souburg, West-Souburg of Poppendamme, wij zijn altijd geïnteresseerd in jouw huis, Ook als die staat in wijken als Oostdijk, Groot-Abeele, Sint-Laurens of Schellack. Ook de status van het huis is voor ons voor minder belang Je kunt jouw woning dus prima te koop aanbieden als er onderhoud gepleegd moet worden en er duidelijke gebreken zijn. Waar je zeker van kunt zijn is dat je altijd een eerlijk bod op jouw woning krijgt, Wat de status van de woning dan ook is.

Kies je voor ons, dan kies je voor snelheid!

Zeker als je snel van jouw huis af wilt, is het goed zaken met ons doen. Als jij akkoord gaat met ons bod, dan kunnen we zelfs al binnen zeven dagen zakendoen en dat is ontzettend snel. Verder kies je voor ons vooral voor zekerheid. Zo is er bij ons nooit sprake van verkoop onder voorbehoud van financiering. Dat bespaart je weer slapeloze nachten en stress. 

We staan ook al bekend om onze flexibiliteit

Als jij jouw huis aanbiedt, dan is vaak een bezichtiging niet eens noodzakelijk. Dat komt de snelheid alleen maar ten goede. Verder is het zo dat we bekend staan om onze flexibiliteit. Verkoop jij jouw huis aan ons, dan bepalen we gewoon samen wanneer jij kunt gaan verhuizen. Interesse? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. geheid dat ook jouw huis of appartement al binnen zeven dagen echt verkocht is. En ook wij merken dat steeds meer mensen precies dat willen. Mensen willen niet maanden of langer wachten voor hun woning verkocht is. Kies daarom voor ons. 

Over huisverkopenaanmakelaar.nl

Een veilige, zorgeloze verkoop zonder onzekerheid!

Voor alle soorten huizen van kleine studio, eengezinswoning, grachtenpand tot complete landhuizen of villa's

Geen courtage en geen makelaarskosten. Geen verborgen kosten!

Huizen van alle staten van onderhoud. Van ernstig verouderde woningen of klushuizen tot nieuwbouwhuizen of woningen die helemaal af zijn!

Wij zijn landelijk actief en voordat wij een eventuele bezichtiging uitvoeren, maken wij vooraf al duidelijk wat wij voor uw huis over hebben. Geen verrassingen en gewoon een goed bod!

1. Bod aanvragen

U start het proces door uw woning kosteloos aan te melden voor een in zijn geheel vrijblijvend bod.

2. Onderhandeling

Overeenkomen over alle details. Wat zijn uw wensen voor wat betreft overgangsdatum of oud meubilair?

3. Overdracht bij notaris

Als de koopovereenkomst is getekend, worden de gegevens naar de notaris gestuurd. Meestal kunt u de dag na de passeerdatum de overwaarde verzilveren.

onderhandeling
Bod aanvragen?

Formulier waarmee u een vrijblijvend bod kunt aanvragen