U bent hier:   Home / Huis verkopen / Aan makelaar Nieuwerkerk aan den Ijssel

Huis verkopen aan makelaar Nieuwerkerk aan den IJssel

Zeker als je graag op korte termijn af wilt van jouw woning of appartement, dan doen je er zeer verstandig aan om ons als gespecialiseerde verkoopmakelaar in te schakelen. Wij kopen huizen op, en doen dat dus zeker ook in Nieuwerkerk aan den IJssel. Wil jij dus op korte termijn van jouw woning af, neem dan vandaag nog contact met ons op. 

Zeer geïnteresseerd in huizen in de regio Nieuwerkerk aan den IJssel

Of jouw woning nou staat in Nieuwerkerk aan den IJssel of in Krimpen aan den IJssel of in Ouderkerk aan den IJssel; wij zijn altijd geïnteresseerd in elke woning. Of het nou gaat om een woning met achterstallig onderhoud of een kluswoning. Het is om verschillende redenen verstandig om zaken met ons te gaan doen. Kies je voor ons, dan spelen gebreken aan de woning een minder grote rol en ben je gewoon veel sneller van jouw huis af. Vaak is een bezichtiging niet eens noodzakelijk en je hoeft je al helemaal geen zorgen te maken over de financiering.

Waarom kiezen voor een opkopende makelaar?

Ook een kluswoning of een huis met achterstallig onderhoud

Staat jouw huis in de wijk Schollevaar, Groot Hitland of in Prins Alexander? Dat is voor ons geen enkel probleem. Verkoop jij jouw huis aan ons, dan houd je flexibiliteit. Je kunt zelf bepalen wanneer je gaat verhuizen en ook over eventuele verborgen gebreken hoef jij je bij ons geen zorgen te maken. Als alles meezit, kun jij gewoon binnen een week van jouw woning af zijn door zaken met ons te doen. Dat geldt ook als er sprake is van een kluswoning of een woning met achterstallig onderhoud. 

Doe vooral zaken met ons

Wat zeker ook belangrijk is, is dat wij altijd een marktconforme prijs voor jouw woning bieden. Ook daar hoe jij je dus geen moment zorgen om te maken. Kortom; als jij snel en op een goede manier jouw woning wilt verkopen, dan doe je vooral zaken met ons! Als wij en jij samen ons best doen, dan kan de deal gewoon binnen een week al beklonken zijn. 

Hillegersberg
Over huisverkopenaanmakelaar.nl

Een veilige, zorgeloze verkoop zonder onzekerheid!

Voor alle soorten huizen van kleine studio, eengezinswoning, grachtenpand tot complete landhuizen of villa's

Geen courtage en geen makelaarskosten. Geen verborgen kosten!

Huizen van alle staten van onderhoud. Van ernstig verouderde woningen of klushuizen tot nieuwbouwhuizen of woningen die helemaal af zijn!

Wij zijn landelijk actief en voordat wij een eventuele bezichtiging uitvoeren, maken wij vooraf al duidelijk wat wij voor uw huis over hebben. Geen verrassingen en gewoon een goed bod!

1. Bod aanvragen

U start het proces door uw woning kosteloos aan te melden voor een in zijn geheel vrijblijvend bod.

2. Onderhandeling

Overeenkomen over alle details. Wat zijn uw wensen voor wat betreft overgangsdatum of oud meubilair?

3. Overdracht bij notaris

Als de koopovereenkomst is getekend, worden de gegevens naar de notaris gestuurd. Meestal kunt u de dag na de passeerdatum de overwaarde verzilveren.

onderhandeling
Bod aanvragen?

Formulier waarmee u een vrijblijvend bod kunt aanvragen