U bent hier:   Home / Huis verkopen / Aan makelaar Raalte

Huis verkopen aan makelaar Raalte

Als jij snel van jouw huis af wilt dan is het zeer verstandig om zaken met ons als verkoopmakelaar. Omdat wij huizen opkopen, kun je altijd snel zaken met ons doen. En precies die snelheid van handelen is een reden dat steeds meer mensen zaken met ons doen. Er zijn er echter nog veel meer, en daar vertellen we je hier graag (veel) meer over. 

Gebreken spelen een veel minder grote rol bij de verkoop van de woning

Kies je ervoor om jouw huis in Raalte, Heino of Luttenberg aan ons te verkopen, dan spelen gebreken een veel minder grote rol in het verkoopproces. Ook de wijk waar jouw huis staat maakt voor ons niet uit. Wij zijn geïnteresseerd in woningen in Broekland, Middel en ook Het Raan én kijken veel minder naar de staat van de woning. Kies je voor ons, dan wordt jouw huis gewoon veel sneller verkocht. Daarbij hoeft niet eens altijd een bezichtiging plaats te vinden. Je krijgt van ons gewoon altijd een marktconform en eerlijk bod op jouw huis. Ook hoef jij je geen zorgen te maken over de financiering en is van verkoop onder voorbehoud van financiering nooit sprake. 

Kies je voor ons, dan kies je voor snelle zekerheid

Kies je ervoor om jouw huis aan ons te verkopen, dan kies je voor zekerheid. Voor snelle zekerheid vooral. Ook houd je flexibiliteit en kun je in overleg met ons zelf een verhuisdatum bepalen. Ook zorgen over verborgen gebreken zijn als jij jouw woning of appartement aan ons verkoopt niet te hebben. De status van de woning is voor ons minder relevant. Wij kopen ook huizen als er sprake is van achterstallig onderhoud bijvoorbeeld of er sprake is van een klushuis. Snelheid is wat ons echt onderscheidt. Als alles soepel verloopt- en waarom zouden we daar aan twijfelen- dan is jouw huis al gewoon binnen een week verkocht, Sneller en gemakkelijker kan niet. Als je dus snel van jouw woning af wilt, dan doe je vooral zaken met ons. Dan weet je bovendien zeker dat je altijd een eerlijk bod op jouw huis of appartement krijgt. Bel ons dus vandaag nog!

Delfshaven Rotterdam
Over huisverkopenaanmakelaar.nl

Een veilige, zorgeloze verkoop zonder onzekerheid!

Voor alle soorten huizen van kleine studio, eengezinswoning, grachtenpand tot complete landhuizen of villa's

Geen courtage en geen makelaarskosten. Geen verborgen kosten!

Huizen van alle staten van onderhoud. Van ernstig verouderde woningen of klushuizen tot nieuwbouwhuizen of woningen die helemaal af zijn!

Wij zijn landelijk actief en voordat wij een eventuele bezichtiging uitvoeren, maken wij vooraf al duidelijk wat wij voor uw huis over hebben. Geen verrassingen en gewoon een goed bod!

1. Bod aanvragen

U start het proces door uw woning kosteloos aan te melden voor een in zijn geheel vrijblijvend bod.

2. Onderhandeling

Overeenkomen over alle details. Wat zijn uw wensen voor wat betreft overgangsdatum of oud meubilair?

3. Overdracht bij notaris

Als de koopovereenkomst is getekend, worden de gegevens naar de notaris gestuurd. Meestal kunt u de dag na de passeerdatum de overwaarde verzilveren.

onderhandeling
Bod aanvragen?

Formulier waarmee u een vrijblijvend bod kunt aanvragen