U bent hier:   Home / Huis verkopen / Aan makelaar ‘s Gravenzande

Huis verkopen aan makelaar ‘s Gravenzande

Veel mensen zien er tegenop om hun huis of appartement in de verkoop te doen. Ze vrezen de lange en onzekere periode en de kosten die het met zich meebrengt. Kies je echter voor onze diensten als verkoopmakelaar en specialist in het opkopen van huizen, dan hoeft de verkoop van jouw woning helemaal niet lang te duren. Wij staan voor snelheid vooral en kunnen in bepaalde gevallen jouw woning al binnen een termijn van een week overnemen. 

Wij hebben interesse in jouw woning in ‘s Gravenzande

Kies je voor ons, dan kies je voor snelheid en voor zekerheid. Zekerheid, omdat je bij ons niet te maken krijgt met verkoop onder voorbehoud van financiering. Hebben wij een deal, dan is er echt sprake van een deal dus. Wil jij dus snel af van jouw huis af in ‘s Gravenzande, Monster of Naaldwijk en staat jouw huis in Baakwoning, Heenweg of Zandevelt en wil je daar snel van af? Aarzel dan niet en neem snel contact met ons op.

Delfshaven Rotterdam
Rotterdam Blijdorp

Ook interesse in oudere huizen en woningen met achterstallig onderhoud

Wij zijn altijd geïnteresseerd in alle huizen. Dus ook als er sprake is van een woning met achterstallig onderhoud, een verouderd huis of een kluswoning. Kies je voor onze diensten, dan spelen ook verborgen verbreken die na de verkoop aan de orde komen geen enkele rol. Verder weet je zeker dat je altijd te maken krijgt met een flexibele makelaar. Hebben wij jouw woning gekocht, dan kun je gewoon zelf bepalen wanneer jij gaat verhuizen. 

We kunnen jouw woning al binnen een week overnemen

Niet onbelangrijk is verder dat wij altijd een eerlijk en marktconform bod op jouw huis doen. Daar hoef jij je dus nooit zorgen over te maken. Kun jij je vinden in ons eerlijke bod, dan komen we snel tot zaken en dan bestaat de kans dat jouw woning dus al binnen een week verkocht is. Sneller en gemakkelijker kunnen wij het niet voor je maken. Daarom is het verstandig om als jij snel van huis huis al wilt, vandaag nog contact met ons als verkoopmakelaar op te nemen. Dan is jouw huis vast en zeker ook snel verkocht. 

Over huisverkopenaanmakelaar.nl

Een veilige, zorgeloze verkoop zonder onzekerheid!

Voor alle soorten huizen van kleine studio, eengezinswoning, grachtenpand tot complete landhuizen of villa's

Geen courtage en geen makelaarskosten. Geen verborgen kosten!

Huizen van alle staten van onderhoud. Van ernstig verouderde woningen of klushuizen tot nieuwbouwhuizen of woningen die helemaal af zijn!

Wij zijn landelijk actief en voordat wij een eventuele bezichtiging uitvoeren, maken wij vooraf al duidelijk wat wij voor uw huis over hebben. Geen verrassingen en gewoon een goed bod!

1. Bod aanvragen

U start het proces door uw woning kosteloos aan te melden voor een in zijn geheel vrijblijvend bod.

2. Onderhandeling

Overeenkomen over alle details. Wat zijn uw wensen voor wat betreft overgangsdatum of oud meubilair?

3. Overdracht bij notaris

Als de koopovereenkomst is getekend, worden de gegevens naar de notaris gestuurd. Meestal kunt u de dag na de passeerdatum de overwaarde verzilveren.

onderhandeling

Formulier waarmee u een vrijblijvend bod kunt aanvragen

Bod aanvragen?