U bent hier:   Home / Huis verkopen / Aan makelaar Bathmen

Huis verkopen aan makelaar Bathmen

Als jij van jouw huis af wilt, dan denk je vaak dat dit een langdurig proces is. Dat hoeft het echter niet te zijn, zeker niet als je zaken met ons als verkoopmakelaar en specialist in het opkopen van huizen of een appartement. Als alles meezit, dan kunnen we al binnen een periode van zeven dagen zaken met ons doen. Sneller kan niet en gemakkelijker kunnen wij het dus echt niet maken. 

Een deal is bij ons ook echt een deal

Staat jouw woning in Bathmen, Oude Molen, Dijkerhoek of Lettele? Dan zijn wij zeer geïnteresseerd in jouw woning, ook als ze gesitueerd zijn in Marsdijk, Loo, Zuidloo of Dortherhoek. Waar we vooral groot door zijn geworden, is de directe zekerheid die we jou kunnen bieden. Zo is bij ons een deal ook echt een deal en hoef je niet te wachten op zoiets als ‘onder voorbehoud van financiering’. Dat geeft rust en vooral zekerheid.

Rotterdam Blijdorp

Zeer flexibele verkoopvoorwaarden

Wat ook al in ons voordeel spreekt, is dat wij werken met zeer flexibele verkoopvoorwaarden. Verkoop jij jouw woning dus aan ons, dan kun je voor een groot deel zelf bepalen wanneer je precies gaat verhuizen. Ook krijg je als je zaken met ons doet niet te maken met zaken als verborgen gebreken. Komt er iets naar boven nadat jij jouw huis verkocht hebt, dan spraken we jou daar dus niet op aan. En zo bespaar je door zaken met ons te doen slapeloze nachten en veel stress. 

Interesse in elk type woning

Het is zo dat we geïnteresseerd zijn in alle soorten woningen. Een klushuis of een huis met achterstallig onderhoud? Ook dan zijn we oprecht geïnteresseerd in de woning. Dat geldt ook als jij een kluswoning te koop aanbiedt. Wat zeker is, is dat we altijd een eerlijk bod uitbrengen op jouw huis. Dat bod is eerlijk en marktconform. Kun jij je hierin vinden, dan kunnen we al binnen een week zaken met elkaar doen. Sneller kan gewoon niet en als jij dat ook wilt, neem dan vandaag nog contact met ons op. Misschien kunnen wij snel tot zaken komen. 

Over huisverkopenaanmakelaar.nl

Een veilige, zorgeloze verkoop zonder onzekerheid!

Voor alle soorten huizen van kleine studio, eengezinswoning, grachtenpand tot complete landhuizen of villa's

Geen courtage en geen makelaarskosten. Geen verborgen kosten!

Huizen van alle staten van onderhoud. Van ernstig verouderde woningen of klushuizen tot nieuwbouwhuizen of woningen die helemaal af zijn!

Wij zijn landelijk actief en voordat wij een eventuele bezichtiging uitvoeren, maken wij vooraf al duidelijk wat wij voor uw huis over hebben. Geen verrassingen en gewoon een goed bod!

1. Bod aanvragen

U start het proces door uw woning kosteloos aan te melden voor een in zijn geheel vrijblijvend bod.

2. Onderhandeling

Overeenkomen over alle details. Wat zijn uw wensen voor wat betreft overgangsdatum of oud meubilair?

3. Overdracht bij notaris

Als de koopovereenkomst is getekend, worden de gegevens naar de notaris gestuurd. Meestal kunt u de dag na de passeerdatum de overwaarde verzilveren.

onderhandeling

Formulier waarmee u een vrijblijvend bod kunt aanvragen

Bod aanvragen?