U bent hier:   Home / Huis verkopen / Aan makelaar Sittard-Geleen

Huis verkopen aan makelaar Sittard-Geleen

Heb jij een woning of appartement in Sittard-Geleen en wil je daar graag zo snel mogelijk van af? Dan doe je er goed aan om vooral zaken met ons als verkoopmakelaar te doen. Wat wij doen is het opkopen van huizen. Dat betekent vooral dat je via ons heel snel van jouw huis af kunt zijn. Soms al binnen een termijn van zeven dagen. je leest hier waarom je vooral zaken met ons gaan doen als jij snel jouw woning wilt verkopen. 

Bepaal zelf wanneer je gaat verhuizen

Staat jouw huis in Sittard, Geleen of Beek? Of in de wijken Munstergeleen of Tüddern? Weet dan dat wij altijd serieuze interesse hebben in jouw woning of appartement. Als je besluit om gebruik te maken van onze diensten namelijk, dan kies je voor directe zekerheid. Je krijgt dus bijvoorbeeld niet te maken met zoiets als verkoop onder voorbehoud van financiering. Ook onze verkoopvoorwaarden zijn erg flexibel. Zo heb jij er zelf de hand in wanneer je na de verkoop van jouw woning precies gaat verhuizen. Gemakkelijker kunnen wij het je echt niet maken. 

Rotterdam Blijdorp

De staat van jouw appartement is minder belangrijk

Doe je zaken met ons? Dan hoef jij je geen zorgen te maken over verborgen gebreken die later aan het licht kunnen komen. Dat bespaart je dus weer wat slapeloze nachten en stress. Ook de staat van jouw woning is voor ons niet zo belangrijk. Zelfs niet als er sprake is van achterstallig onderhoud of als jij een klushuis te koop zet. Ook in sterk verouderde huizen zijn we altijd geïnteresseerd. En dat is is bij andere makelaars wel eens anders. 

Je krijgt altijd een eerlijk bod op jouw woning

Je kunt er altijd op rekenen dat wij een eerlijk en marktconform bod op jouw woning uitbrengen. Kun jij je vinden in ons bod, dan kunnen we zeer snel zaken doen en kunnen we soms zelfs al binnen een week een deal sluiten. Wil jij dat ook? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Dan ben jij ook snel van jouw woning af! En wie wil dat nou niet?

Over huisverkopenaanmakelaar.nl

Een veilige, zorgeloze verkoop zonder onzekerheid!

Voor alle soorten huizen van kleine studio, eengezinswoning, grachtenpand tot complete landhuizen of villa's

Geen courtage en geen makelaarskosten. Geen verborgen kosten!

Huizen van alle staten van onderhoud. Van ernstig verouderde woningen of klushuizen tot nieuwbouwhuizen of woningen die helemaal af zijn!

Wij zijn landelijk actief en voordat wij een eventuele bezichtiging uitvoeren, maken wij vooraf al duidelijk wat wij voor uw huis over hebben. Geen verrassingen en gewoon een goed bod!

1. Bod aanvragen

U start het proces door uw woning kosteloos aan te melden voor een in zijn geheel vrijblijvend bod.

2. Onderhandeling

Overeenkomen over alle details. Wat zijn uw wensen voor wat betreft overgangsdatum of oud meubilair?

3. Overdracht bij notaris

Als de koopovereenkomst is getekend, worden de gegevens naar de notaris gestuurd. Meestal kunt u de dag na de passeerdatum de overwaarde verzilveren.

onderhandeling

Formulier waarmee u een vrijblijvend bod kunt aanvragen

Bod aanvragen?