U bent hier:   Home / Huis verkopen / Aan makelaar Surhuisterveen

Huis verkopen aan makelaar Surhuisterveen

Mensen die hun woning of appartement willen verkopen, doen er zeer verstandig aan om vooral zaken met ons te gaan doen. Dit vooral omdat je dan de zekerheid hebt dat je op zeer korte termijn jouw huis kunt verkopen. Als verkoopmakelaar kopen wij ook jouw huis graag op. En dat altijd voor een eerlijke prijs. 

Kies je voor ons, dan kun je zeer snel zaken doen!

Staat jouw huis te koop in Surhuisterveen, in Kortwoude of Harkema? Weet dan dat wij zeer geïnteresseerd zijn in jouw huis of appartement. Wij zijn zeker geïnteresseerd in huizen in Topweer, Ophus en de Groningerstraat, zoals dit ook geldt voor een huis in Harkema Opeinde of Opeinde. Kies je voor ons, dan weet je zeker dat je snel zaken kunt doen. Sterker nog; niet zelden kunnen wij al binnen een weke zaken met jou doen. Sneller kan gewoon niet!

Je krijgt altijd een eerlijk bod op jouw woning

Zaken met ons doen heeft een groot aantal voordelen. Zo spelen gebreken aan de woning een minder grote rol bij de verkoop van jouw woning. Vaak is een bezichtiging niet eens noodzakelijk en kies je voor ons, dan kun je gewoon altijd een eerlijk bod op jouw huis verwachten. Het gaat dan om een eerlijk en marktconform bod. Ook over de financiering hoef je nu geen slapeloze nachten te hebben. Je verkoopt jouw woning meteen aan ons, zonder enig voorbehoud van financiering. 

Maak jij vandaag nog een afspraak met ons?

Door zaken met ons te gaan doen, kies je gewoon voor zekerheid. Ook kun je in samenspraak met ons zelf jouw verhuisdatum bepalen en ook over eventuele verborgen gebreken hoef jij je geen moment zorgen te maken. In de regel lukt het ons om binnen een week al tot zaken te komen. Nergens anders kun jij jouw woning dus zo snel verkopen. Maak jij vandaag ook een afspraak met ons? Mensen denken dat het verkopen van een woning een langdurige geschiedenis is en een periode vol stress is. Dat hoeft dus zeer zeker niet. Doe zaken met ons en je verkoopt snel en zorgeloos jouw woning of appartement. 

Over huisverkopenaanmakelaar.nl

Een veilige, zorgeloze verkoop zonder onzekerheid!

Voor alle soorten huizen van kleine studio, eengezinswoning, grachtenpand tot complete landhuizen of villa's

Geen courtage en geen makelaarskosten. Geen verborgen kosten!

Huizen van alle staten van onderhoud. Van ernstig verouderde woningen of klushuizen tot nieuwbouwhuizen of woningen die helemaal af zijn!

Wij zijn landelijk actief en voordat wij een eventuele bezichtiging uitvoeren, maken wij vooraf al duidelijk wat wij voor uw huis over hebben. Geen verrassingen en gewoon een goed bod!

1. Bod aanvragen

U start het proces door uw woning kosteloos aan te melden voor een in zijn geheel vrijblijvend bod.

2. Onderhandeling

Overeenkomen over alle details. Wat zijn uw wensen voor wat betreft overgangsdatum of oud meubilair?

3. Overdracht bij notaris

Als de koopovereenkomst is getekend, worden de gegevens naar de notaris gestuurd. Meestal kunt u de dag na de passeerdatum de overwaarde verzilveren.

onderhandeling
Bod aanvragen?

Formulier waarmee u een vrijblijvend bod kunt aanvragen