U bent hier:   Home / Huis verkopen / Aan makelaar Westerbork

Huis verkopen aan makelaar Westerbork

Wil jij op zo kort mogelijke termijn van jouw woning of appartement af? Dan is het goed om zaken met ons als verkoopmakelaar te doen. Dan bestaat namelijk de kans dat jouw woning of appartement al binnen een termijn van zeven dagen verkocht is. Wil jij dat ook? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons als opkoper van huizen op en wie weet kunnen we heel snel tot zaken komen.

Kies je voor ons, dan kies je voor zekerheid

Er zijn meer dan voldoende redenen om vooral zaken met ons te gaan doen. Dat geldt voor jouw huis in Westerbork, maar zeker ook als jouw woning in Elp, Eursinge of Matige gevestigd is. Ook de wijk is voor ons minder relevant, het maakt voor ons dus geen verschil of het huis in Zuidveld, Zwiggelte of Klatering staat. Wij zijn in elke woning geïnteresseerd. Een van de redenen om zaken met ons te doen is de zekerheid die je krijgt.

Geen voorbehoud van financiering

Willen wij jouw huis kopen, dan krijg je bijvoorbeeld niet te maken met zoiets als verkoop onder voorbehoud van financiering. Ook onze verkoopvoorwaarden zijn flexibel. Zo kun je samen met ons bepalen wanneer jij precies gaat verhuizen. Kies jij voor ons als makelaar, dan hoef jij je ook al geen zorgen te maken over verborgen gebreken die nadien aan het licht komen. Is de woning verkocht, dan hoef je daar dus ook niet wakker van te liggen. Dat bespaart je ook al veel stress.

We kunnen al binnen zeven dagen echt zaken doen

Wij zijn altijd geïnteresseerd in alle mogelijke woningen. Het maakt voor ons dus niet uit of er sprake is van achterstallig onderhoud of wanneer er sprake is van een verouderd huis. Ook in zogenaamde klushuizen zijn wij altijd geïnteresseerd. Bied jij jouw huis aan ons te koop aan, dan kun je altijd rekenen op een snel bod. Dat bod is altijd eerlijk en marktconform. Kun jij je vinden in dit aanbod, dan kunnen we vaak al binnen zeven dagen echt zaken doen. En dat wil toch iedereen die graag snel van zijn woning af wil?

Over huisverkopenaanmakelaar.nl

Een veilige, zorgeloze verkoop zonder onzekerheid!

Voor alle soorten huizen van kleine studio, eengezinswoning, grachtenpand tot complete landhuizen of villa's

Geen courtage en geen makelaarskosten. Geen verborgen kosten!

Huizen van alle staten van onderhoud. Van ernstig verouderde woningen of klushuizen tot nieuwbouwhuizen of woningen die helemaal af zijn!

Wij zijn landelijk actief en voordat wij een eventuele bezichtiging uitvoeren, maken wij vooraf al duidelijk wat wij voor uw huis over hebben. Geen verrassingen en gewoon een goed bod!

1. Bod aanvragen

U start het proces door uw woning kosteloos aan te melden voor een in zijn geheel vrijblijvend bod.

2. Onderhandeling

Overeenkomen over alle details. Wat zijn uw wensen voor wat betreft overgangsdatum of oud meubilair?

3. Overdracht bij notaris

Als de koopovereenkomst is getekend, worden de gegevens naar de notaris gestuurd. Meestal kunt u de dag na de passeerdatum de overwaarde verzilveren.

onderhandeling

Formulier waarmee u een vrijblijvend bod kunt aanvragen

Bod aanvragen?