U bent hier:   Home / Huis verkopen / Aan makelaar Wierden

Huis verkopen aan makelaar Wierden

Veel mensen denken dat het verkopen van een huis een langdurig traject is en dat dit standaard gepaard gaat met stress en onrust Niets is echter minder waar als je zaken met ons gaat doen. Kies je voor ons als verkoopmakelaar en als opkoper van woningen, dan kun je al binnen zeven dagen van jouw huis af zijn. En wie wil dat nou niet?

Verkoop jouw huis in Wierden gewoon snel aan ons!

Wil jij dat jouw huis gewoon zo snel mogelijk verkocht wordt? Dan is het zeer verstandig om een afspraak met ons te maken. Dan weet je namelijk zeker dat je snel tot zaken kunt komen. Het maakt dan niet uit of jouw huis in Wierden staat, of gevestigd is in Aadorp Daarle of Vriezenveen. Staat jouw huis in Het Loo, Huurne of het Vecht? Ook dan hebben we zeker interesse. Elke huis is voor ons gewoon interessant, ongeacht de staat van de woning. Gebreken zijn dus zeker geen probleem of in elk geval een veel minder groot probleem als bij een reguliere verkoop. 

Wij kunnen al binnen een week zaken met jou doen

Kies je voor ons, dan kies je voor snelheid. Niet zelden kunnen we al binnen een week zaken doen. Vaak is het bezichtigen van het huis niet eens noodzakelijk en ook hoef jij je als je zaken met ons gaat doen geen zorgen te maken over de financiering. Verkoop je normaal jouw huis, dan krijg je vaak te maken met een verkoop onder voorbehoud van financiering. Dat is bij ons niet aan de orde. Bij ons kies je dus voor zekerheid.

We zijn flexibel en je krijgt altijd een eerlijke prijs voor jouw huis

Verkoop jij jouw huis aan ons, dan kunnen we samen afspreken wanneer je precies gaat verhuizen. Daar ben je dus flexibel in. Ook hoef je niet wakker te liggen van zoiets als verborgen gebreken. Dan de prijs; als je voor ons kiest, dan weet je zeker dat je altijd een eerlijke prijs op jouw huis krijgt. Ook dat is dus een reden om vandaag nog contact met ons op te nemen en zaken met ons te gaan doen. 

Over huisverkopenaanmakelaar.nl

Een veilige, zorgeloze verkoop zonder onzekerheid!

Voor alle soorten huizen van kleine studio, eengezinswoning, grachtenpand tot complete landhuizen of villa's

Geen courtage en geen makelaarskosten. Geen verborgen kosten!

Huizen van alle staten van onderhoud. Van ernstig verouderde woningen of klushuizen tot nieuwbouwhuizen of woningen die helemaal af zijn!

Wij zijn landelijk actief en voordat wij een eventuele bezichtiging uitvoeren, maken wij vooraf al duidelijk wat wij voor uw huis over hebben. Geen verrassingen en gewoon een goed bod!

1. Bod aanvragen

U start het proces door uw woning kosteloos aan te melden voor een in zijn geheel vrijblijvend bod.

2. Onderhandeling

Overeenkomen over alle details. Wat zijn uw wensen voor wat betreft overgangsdatum of oud meubilair?

3. Overdracht bij notaris

Als de koopovereenkomst is getekend, worden de gegevens naar de notaris gestuurd. Meestal kunt u de dag na de passeerdatum de overwaarde verzilveren.

onderhandeling
Bod aanvragen?

Formulier waarmee u een vrijblijvend bod kunt aanvragen