U bent hier:   Home / Huis verkopen / Zonder checklist makelaar

Huis verkopen zonder makelaar checklist

Een huis verkopen zonder makelaar checklist? Het is inderdaad handig om een checklist te maken als jij van plan bent om jouw huis zonder makelaar te verkopen. Wat je zeker moet doen als jij snel van jouw huis af wilt, is zo snel mogelijk contact met ons opnemen. Dan bestaat de kans namelijk dat je al binnen zeven dagen van jouw huis af bent. Wij kunnen het je niet gemakkelijker maken en nergens anders kun jij zo snel van jouw huis af zijn. 

Geen bod onder voorbehoud van financiering

Waarom je vooral voor ons zou moeten kiezen? Kies je voor ons, dan kies je vooral voor directe zekerheid. Dat wil zeggen dat als wij een bod doen, dat bod ook definitief is en je dus niet te maken krijgt met zoiets als een bod onder voorbehoud van financiering. Dat maakt dat je in elk geval niet in onzekerheid blijft of de koop al dan niet doorgaat. Bovendien stellen wij ons altijd flexibel op. Als wij daadwerkelijk jouw huis kopen, dan kun je bijvoorbeeld zelf bepalen wanneer je gaat verhuizen. Wat verder een significant voordeel is, is het feit dat jij je na de verkoop geen zorgen hoeft te maken over verborgen gebreken die nadien aan de oppervlakte komen. En ook dat is iets waar je als je zaken met ons gaat doen dus geen seconde van wakker hoeft te liggen. 

Wij kunnen al binnen zeven dagen zaken met elkaar doen

Wij zijn geïnteresseerd in elk huis en elk appartement. Het maakt voor ons niet uit of er sprake is van achterstallig onderhoud, jij een klushuis te koop aanbiedt of er sprake is van een sterk verouderd huis. Het is dus altijd de moeite waard om jouw woning aan ons te koop aan te bieden.  Wij doen altijd een eerlijk en goed bod op jouw woning. En als jij je kunt vinden in ons aanbod, dan kunnen we zeer snel zaken doen, vaak al binnen een week. Dat betekent heel simpel dat als jij snel van jouw huis af wilt, je vandaag nog contact met ons op moet nemen. De kans is dan aanzienlijk dat jij jouw woning al binnen zeven dagen echt verkocht hebt. 

Loosduinen
Over huisverkopenaanmakelaar.nl

Een veilige, zorgeloze verkoop zonder onzekerheid!

Voor alle soorten huizen van kleine studio, eengezinswoning, grachtenpand tot complete landhuizen of villa's

Geen courtage en geen makelaarskosten. Geen verborgen kosten!

Huizen van alle staten van onderhoud. Van ernstig verouderde woningen of klushuizen tot nieuwbouwhuizen of woningen die helemaal af zijn!

Wij zijn landelijk actief en voordat wij een eventuele bezichtiging uitvoeren, maken wij vooraf al duidelijk wat wij voor uw huis over hebben. Geen verrassingen en gewoon een goed bod!

1. Bod aanvragen

U start het proces door uw woning kosteloos aan te melden voor een in zijn geheel vrijblijvend bod.

2. Onderhandeling

Overeenkomen over alle details. Wat zijn uw wensen voor wat betreft overgangsdatum of oud meubilair?

3. Overdracht bij notaris

Als de koopovereenkomst is getekend, worden de gegevens naar de notaris gestuurd. Meestal kunt u de dag na de passeerdatum de overwaarde verzilveren.

onderhandeling

Formulier waarmee u een vrijblijvend bod kunt aanvragen

Bod aanvragen?