U bent hier:   Home / Huis verkopen / Huis verkopen zonder makelaar wel op Funda

Huis verkopen zonder makelaar wel op Funda

Een huis verkopen zonder makelaar wel op Funda? Dat is zeker wel mogelijk. Wat je zou kunnen doen als je snel van jouw huis af wilt zonder makelaar, is jouw woning aan ons te koop aanbieden. Wij zijn een verkoopmakelaar en wij kopen met name huizen op. Bij die verkoop ben jij dus geen makelaar nodig. Kies je voor onze diensten, dan kies je met name voor snelheid. Je kunt al binnen zeven dagen van jouw huis af zijn namelijk. Als jij dat ook wenst, dan is het goed om vandaag al contact met ons op te nemen. 

Kies je voor ons, dan kies je voor directe zekerheid

Er zijn voldoende redenen te bedenken waarom je zaken met ons zou kunnen doen. De voornaamste reden is dat als je zaken met ons doet, je kiest voor directe zekerheid. Dat wil zeggen dat een bod dat we doen altijd staat. Je krijgt dus niet te maken met een bod onder voorbehoud van financiering. Dat bespaart je onzekerheid en heel erg veel stress. Verkoop jij jouw woning aan ons, dan hoef je ook al niet wakker te liggen van verborgen gebreken die eventueel later aan de orde komen. Die nemen wij op de koop toe. 

Wij zijn geïnteresseerd in alle soorten huizen

Als makelaar stellen wij ons zeer flexibel op. Dat wil zeggen dat als wij jouw woning kopen, jij kunt bepalen wanneer je gaat verhuizen. Verder is het opvallend dat we geïnteresseerd zijn in alle soorten huizen. Ook dus als sprake is van achterstallig onderhoud, er sprake is van een klushuis of als jouw woning verouderd is. Wij zijn namelijk oprecht geïnteresseerd in alle huizen. Het is dus altijd verstandig om jouw woning aan ons aan te bieden. 

Neem vandaag nog contact met ons op

Verder staan we er om bekend dat we altijd een goed bod op jouw woning zullen doen. Ga jij akkoord met dat bod, dan kunnen we samen snel zaken doen. Dan kunnen we jouw woning zelfs als binnen een week van jou overnemen. Als je dus snel van jouw huis af wilt, dan doe je er zeer verstandig aan om vandaag nog contact met ons op te nemen. 

Over huisverkopenaanmakelaar.nl

Een veilige, zorgeloze verkoop zonder onzekerheid!

Voor alle soorten huizen van kleine studio, eengezinswoning, grachtenpand tot complete landhuizen of villa's

Geen courtage en geen makelaarskosten. Geen verborgen kosten!

Huizen van alle staten van onderhoud. Van ernstig verouderde woningen of klushuizen tot nieuwbouwhuizen of woningen die helemaal af zijn!

Wij zijn landelijk actief en voordat wij een eventuele bezichtiging uitvoeren, maken wij vooraf al duidelijk wat wij voor uw huis over hebben. Geen verrassingen en gewoon een goed bod!

1. Bod aanvragen

U start het proces door uw woning kosteloos aan te melden voor een in zijn geheel vrijblijvend bod.

2. Onderhandeling

Overeenkomen over alle details. Wat zijn uw wensen voor wat betreft overgangsdatum of oud meubilair?

3. Overdracht bij notaris

Als de koopovereenkomst is getekend, worden de gegevens naar de notaris gestuurd. Meestal kunt u de dag na de passeerdatum de overwaarde verzilveren.

onderhandeling
Bod aanvragen?

Formulier waarmee u een vrijblijvend bod kunt aanvragen