Je huis verkopen aan makelaar Voorburg

Verkoop je huis aan de makelaar in Voorburg en je bent verzekerd van een snelle verkoop. Wil jij je appartement verkopen in Voorburg? Dit kan op een zeer gemakkelijke manier. Kies voor de verkoopmakelaar en ga voor een snel proces waar beide partijen blij van worden. Binnen no-time is jouw huis verkocht en kun je vertrekken naar je nieuwe woning! Alles zonder voorbehoud van financiering. Lees hier meer over hoe dit precies in zijn werking gaat.

Snel je woning verkopen aan de makelaar in Voorburg

Wanneer jij je woning wil verlaten, mag je zelf bepalen. Wij zijn erg flexibel en vinden het geen probleem om te wachten totdat jij bijvoorbeeld een nieuwe woning gevonden hebt. Het is jouw huis, dus jij bepaalt hoe lang de verkoop duurt. Zo kan het dus ook erg snel gaan indien je al een nieuw huis hebt gevonden. Binnen een week kan de verkoop rond zijn, zodat je direct kunt verhuizen.

Bezichtiging of niet?

Zodra je hebt gekozen voor de verkoopmakelaar in Voorburg kunnen we in gesprek gaan. Wij komen graag bij je langs om de woning te bekijken en de staat te beoordelen. Natuurlijk is er ook tijd voor een kopje koffie om alles rustig door te nemen. Is er geen mogelijkheid tot een bezichtiging? Geen probleem. Ook dan kunnen wij een bod uitbrengen op de woning indien er gegevens bekend zijn. Zo kun je zelfs een woning verkopen waar bijvoorbeeld een huurder in zit.

Verkoop van je woning in Voorburg

Is het bod uitgebracht en ga je akkoord? Gefeliciteerd, dan is je woning verkocht aan onze verkoopmakelaar. Je zult nu profiteren van het snelle proces waarbij je binnen een week het bedrag op je rekening kunt verwachten. Dit betekent dat je snel naar je nieuwe woning kunt verhuizen of die mooie reis kunt maken die je al jaren gepland hebt staan. Er is namelijk geen sprake van voorbehoud van financiering.

Neem vrijblijvend contact op voor een bod op je woning

Of je nu een huis in Voorburg wil verkopen of dat het gaat om een andere plaats zoals Leidschendam, Nootdorp, Rijswijk of Zoetermeer, wij helpen je verder. Een snelle verkoop met veel zekerheid; dat klinkt voor velen als een goede deal. Staat dit jou ook aan? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij kunnen een bod uitbrengen.

Loosduinen
Over huisverkopenaanmakelaar.nl

Een veilige, zorgeloze verkoop zonder onzekerheid!

Voor alle soorten huizen van kleine studio, eengezinswoning, grachtenpand tot complete landhuizen of villa's

Geen courtage en geen makelaarskosten. Geen verborgen kosten!

Huizen van alle staten van onderhoud. Van ernstig verouderde woningen of klushuizen tot nieuwbouwhuizen of woningen die helemaal af zijn!

Wij zijn landelijk actief en voordat wij een eventuele bezichtiging uitvoeren, maken wij vooraf al duidelijk wat wij voor uw huis over hebben. Geen verrassingen en gewoon een goed bod!

1. Bod aanvragen

U start het proces door uw woning kosteloos aan te melden voor een in zijn geheel vrijblijvend bod.

2. Onderhandeling

Overeenkomen over alle details. Wat zijn uw wensen voor wat betreft overgangsdatum of oud meubilair?

3. Overdracht bij notaris

Als de koopovereenkomst is getekend, worden de gegevens naar de notaris gestuurd. Meestal kunt u de dag na de passeerdatum de overwaarde verzilveren.

onderhandeling

Formulier waarmee u een vrijblijvend bod kunt aanvragen

Bod aanvragen?