Kosten verkoopmakelaar

Met huisverkopenaanmakelaar.nl als makelaar ben je altijd voordelig uit. Je woning wordt altijd voor een goede prijs verkocht en je bent zelf geen hoge kosten kwijt aan je makelaar. Onze kosten verkoopmakelaar liggen erg laag, omdat we geen courtage in rekening brengen. Niet alleen de lage kosten zijn een groot voordeel van huisverkopenaanmakelaar.nl, maar ook door onze uitzonderlijke wijze van werken kunnen we je veel meer voordelen bieden. Deze voordelen onderscheiden ons van de doorsnee makelaar. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Hieronder vind je alle nodige informatie.

Kosten verkoopmakelaar bij huisverkopenaanmakelaar.nl

Wij van huisverkopenaanmakelaar.nl vinden transparantie naar onze klanten erg belangrijk. Daarom leggen we duidelijk uit waarom makelaarskosten bij ons niet van belang zijn. Courtages worden bij ons niet in rekening gebracht omdat deze kosten voornamelijk worden bepaald door de promotie van je woning. Om interesse te wekken bij bezichtigers zal je woning in aantrekkelijk daglicht worden gezet door de makelaar. Deze vorm van promotie is echter overbodig met ons als makelaar. Wij kunnen namelijk je huis verkopen zonder enige bezichtiging, doordat we direct een goed bod op je woning doen. Zo wordt het mogelijk om je woning snel te verkopen voor een prima prijs, en ben je bovenal voordeliger uit doordat je geen extra kosten aan ons hoeft te betalen. 

Welk pand je ook precies wil verkopen, wij van huisverkopenaanmakelaar.nl helpen je altijd verder. We staan niet alleen open voor de verkoop van huizen, maar ook voor appartementen, studio’s en kluswoningen. Wil je dus snel je woning verkopen zonder hoge kosten kwijt te zijn aan een verkoopmakelaar? Dan ben je bij huisverkopenaanmakelaar.nl aan het juiste adres.

Welke kosten verkoopmakelaar kun je verwachten?

Het verdienmodel van huisverkopenaanmakelaar.nl is anders opgesteld dan de gemiddelde makelaar. Zo verdienen de meeste makelaars aan de hand van courtages. Dit begrip klinkt heel complex, maar eigenlijk is het vrij simpel: een courtage is de vergoeding die een makelaar ontvangt als een woning succesvol is verkocht. Dit worden ook wel de makelaarskosten genoemd. Bij ieder andere makelaar zul je deze makelaarskosten zelf moeten dekken, maar niet bij ons. Door onze manier van werken zijn de makelaarskosten niet van belang en hoef je ze dus ook niet te betalen. De kosten van de verkoopmakelaar liggen hierdoor beduidend lager bij ons dan bij andere makelaars.

Over huisverkopenaanmakelaar.nl

Een veilige, zorgeloze verkoop zonder onzekerheid!

Voor alle soorten huizen van kleine studio, eengezinswoning, grachtenpand tot complete landhuizen of villa's

Geen courtage en geen makelaarskosten. Geen verborgen kosten!

Huizen van alle staten van onderhoud. Van ernstig verouderde woningen of klushuizen tot nieuwbouwhuizen of woningen die helemaal af zijn!

Wij zijn landelijk actief en voordat wij een eventuele bezichtiging uitvoeren, maken wij vooraf al duidelijk wat wij voor uw huis over hebben. Geen verrassingen en gewoon een goed bod!

1. Bod aanvragen

U start het proces door uw woning kosteloos aan te melden voor een in zijn geheel vrijblijvend bod.

2. Onderhandeling

Overeenkomen over alle details. Wat zijn uw wensen voor wat betreft overgangsdatum of oud meubilair?

3. Overdracht bij notaris

Als de koopovereenkomst is getekend, worden de gegevens naar de notaris gestuurd. Meestal kunt u de dag na de passeerdatum de overwaarde verzilveren.

onderhandeling

Formulier waarmee u een vrijblijvend bod kunt aanvragen

Bod aanvragen?