Makelaar betekenis

Als jij een huis wilt verkopen of juist een huis wilt kopen, dan doe je vaak een beroep op een makelaar. Er komt namelijk nogal wat kijken bij de aan- en verkoop van een woning. De makelaar betekenis? Een makelaar kan je zo goed als alles uit handen nemen bij het kopen en verkopen van een huis; van het bieden op een huis tot aan het afwikkelen van het papierwerk. De makelaar heeft ervaring en kennis van zaken. En kies je voor ons als makelaar, dan heeft de makelaar betekenis een extra dimensie; wij werken namelijk sneller dan welke andere makelaar dan ook.

Verkoop zonder voorbehoud van financiering betekent vooral tijdwinst

Kies je voor een normale makelaar, dan is vaak sprake van een verkoop onder voorbehoud van financiering Bij ons is dat niet het geval. Daardoor bespaar je zeer veel tijd, want bij een normale makelaar is het verkoopproces toch echt altijd een langdurig traject. Je moet een presentatie maken, bezichtigingen plannen en ook het spel van vraag en aanbod vergt tijd. Bij ons is dat anders. Wij werken veel sneller, zonder dat je daardoor overigens een lagere prijs voor jouw huis krijgt. Want vraag het de mensen maar die al eens zaken met ons deden. Wij bieden namelijk altijd een marktconforme en dus eerlijke prijs voor jouw huis.  

Verder is het goed om te weten dat wij geïnteresseerd zijn in alle woningen; van leegstaande woningen tot studio’s en appartementen. Ook als je een klushuis hebt, schroom niet om ons vandaag nog te bellen. Dan weet je in elk geval zeker dat je al heel snel een eerlijk en marktconform bod op jouw woning krijgt en dat je dus heel snel zaken kunt doen. Wil jij snel een bod op je woning? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Een andere makelaar betekenis

Kies je voor ons als makelaar, dan heeft de makelaar betekenis een wat andere betekenis als doorgaans gebruikelijk is. Zo kopen wij zelf jouw huis, zonder dat we eerst jouw huis bezichtigen. Heb jij een huis dat verhuurd is en is sprake van een huurder, dat is voor ons geen enkel probleem. Wil jij snel van jouw huis af? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. De kans bestaat dan dat je al binnen een week van jouw huis af bent.

Loosduinen
Over huisverkopenaanmakelaar.nl

Een veilige, zorgeloze verkoop zonder onzekerheid!

Voor alle soorten huizen van kleine studio, eengezinswoning, grachtenpand tot complete landhuizen of villa's

Geen courtage en geen makelaarskosten. Geen verborgen kosten!

Huizen van alle staten van onderhoud. Van ernstig verouderde woningen of klushuizen tot nieuwbouwhuizen of woningen die helemaal af zijn!

Wij zijn landelijk actief en voordat wij een eventuele bezichtiging uitvoeren, maken wij vooraf al duidelijk wat wij voor uw huis over hebben. Geen verrassingen en gewoon een goed bod!

1. Bod aanvragen

U start het proces door uw woning kosteloos aan te melden voor een in zijn geheel vrijblijvend bod.

2. Onderhandeling

Overeenkomen over alle details. Wat zijn uw wensen voor wat betreft overgangsdatum of oud meubilair?

3. Overdracht bij notaris

Als de koopovereenkomst is getekend, worden de gegevens naar de notaris gestuurd. Meestal kunt u de dag na de passeerdatum de overwaarde verzilveren.

onderhandeling

Formulier waarmee u een vrijblijvend bod kunt aanvragen

Bod aanvragen?