Makelaar zoeken

Een makelaar zoeken als jij een huis wilt verkopen is niet moeilijk. Want laten we eerlijk zijn; er zijn makelaars genoeg, Je vindt ze bij wijze van spreken op elke hoek van de straat. Het is wel lastig om een goede makelaar te vinden. Zoek jij een makelaar die vooral snel handelt? Dan ben je bij ons precies aan het juiste adres. Bij ons kun je namelijk heel erg snel jouw huis verkopen en dat ook nog eens voor een eerlijke prijs.

Ook het adres als jij een studio of appartement wilt verkopen

Bij ons hoeft niets een probleem te zijn. Wil jij een huis verkopen dat je verhuurd hebt en waar nog een huurder in woont? Dan heeft een reguliere makelaar zoeken bijna geen zin, maar gelukkig kunnen wij je wél helpen. Verder kun je veel sneller zaken met ons doen, omdat jij jouw huis zonder voorbehoud van financiering aan ons verkoopt. Kies je voor een reguliere makelaar, dan is het aan- en verkoopproces van een huis iets wat veel tijd in beslag neemt.

Van presentatie tot bezichtiging en afwikkeling; daar kan zomaar maanden overheen gaan. Bij ons is dat anders. Als je echt snel van jouw huis af wilt, dan doe je er zeer verstandig aan om vandaag nog contact met ons op te nemen. Vervolgens krijg je al heel snel een goed bod op jouw huis. Bevalt dat bod, dan kunnen we vervolgens heel snel zaken doen. Overigens is het goed om te weten dat we altijd interesse hebben in alle mogelijke huizen. Dit kan een leegstaand huis zijn, maar ook als je een appartement of een studio wilt slijten, ben je bij ons aan het beste adres.

Een makelaar zoeken is niet lastig, de juiste makelaar vinden wél

In plaats van een makelaar zoeken, is het dus vooral een makelaar zoeken die bij jou past en die tegemoet kan komen aan jouw wensen en eisen. Zeker als jij graag snel van jouw huis af wilt, is het goed om speciaal zaken met ons te gaan doen. Waarom? Omdat wij jouw huis eventueel zonder bezichtiging kopen. In dat geval hoef je dus geen geld te spenderen aan peperdure presentaties. Zo bespaar je erg veel geld, terwijl je als je voor ons kiest de zekerheid hebt dat er zeer snel zaken gedaan kan worden.

Over huisverkopenaanmakelaar.nl

Een veilige, zorgeloze verkoop zonder onzekerheid!

Voor alle soorten huizen van kleine studio, eengezinswoning, grachtenpand tot complete landhuizen of villa's

Geen courtage en geen makelaarskosten. Geen verborgen kosten!

Huizen van alle staten van onderhoud. Van ernstig verouderde woningen of klushuizen tot nieuwbouwhuizen of woningen die helemaal af zijn!

Wij zijn landelijk actief en voordat wij een eventuele bezichtiging uitvoeren, maken wij vooraf al duidelijk wat wij voor uw huis over hebben. Geen verrassingen en gewoon een goed bod!

1. Bod aanvragen

U start het proces door uw woning kosteloos aan te melden voor een in zijn geheel vrijblijvend bod.

2. Onderhandeling

Overeenkomen over alle details. Wat zijn uw wensen voor wat betreft overgangsdatum of oud meubilair?

3. Overdracht bij notaris

Als de koopovereenkomst is getekend, worden de gegevens naar de notaris gestuurd. Meestal kunt u de dag na de passeerdatum de overwaarde verzilveren.

onderhandeling

Formulier waarmee u een vrijblijvend bod kunt aanvragen

Bod aanvragen?