Makelaars die huizen opkopen

Ben je op zoek naar makelaars die huizen opkopen? Dan kun je goed bij ons terecht. Wij bieden je een goede prijs voor je huis zonder het gedoe van een verkoop via een verkoopmakelaar. Bij ons, als een van de makelaars die huizen opkopen, profiteer je van een snelle verkoop van je huis, ben je altijd zeker dat je huis verkocht wordt en hoef je geen lang verkooptraject af te wachten.

Voordelen van makelaars die huizen opkopen

Makelaars die huizen opkopen bieden verschillende voordelen. Wij bieden bijvoorbeeld altijd een goede prijs voor je woning. Ons bod wordt niet onder voorbehoud van financiering gesteld, wat een voordeel is van makelaars die huizen opkopen. Wanneer je via deze weg je huis verkoopt hoef je dus niet te wachten op het oordeel van een hypotheekverstrekker en is de verkoop sneller voltooid. De verkoop van je woning heeft hierdoor ook een korter verkooptraject en geniet zekerheid van financiering. Dit haalt volledig je zorgen weg waardoor je kunt focussen op het zoeken naar en kopen van je nieuwe woning.

Makelaars die huizen opkopen

Anders dan andere makelaars die huizen opkopen

Naast een snel verkooptraject bieden we ook snelle service. Hiermee onderscheiden we onszelf van andere makelaars die huizen opkopen. Nadat je ons hebt laten weten dat je jouw woning wil verkopen aan ons, doen we binnen korte tijd al een goed bod. In combinatie met een kort verkooptraject en zekerheid van financiering bieden we ook een snelle verkoop van ieder soort woning. Het maakt dus niet uit of het gaat om een tussenwoning, studio, appartement of anders soort woning. Je kunt bij ons ieder soort woning verkopen.

Ook als er een aantal gebreken zijn ontstaan in je woning kun je van ons direct een goed bod verwachten. Onder andere omdat gebreken minder van belang zijn voor ons dan een andere potentiële koper, is een bezichtiging voordat we een bod doen ook geen vereiste. We kunnen hierdoor een snelle verkoop garanderen als een van de makelaars die huizen opkopen. Dit geldt zelfs voor huizen die op het moment van verkoop nog verhuurd zijn. Wij zijn dus een van de makelaars die huizen opkopen waar je altijd terecht kan om je huis te verkopen.

Over huisverkopenaanmakelaar.nl

Een veilige, zorgeloze verkoop zonder onzekerheid!

Voor alle soorten huizen van kleine studio, eengezinswoning, grachtenpand tot complete landhuizen of villa's

Geen courtage en geen makelaarskosten. Geen verborgen kosten!

Huizen van alle staten van onderhoud. Van ernstig verouderde woningen of klushuizen tot nieuwbouwhuizen of woningen die helemaal af zijn!

Wij zijn landelijk actief en voordat wij een eventuele bezichtiging uitvoeren, maken wij vooraf al duidelijk wat wij voor uw huis over hebben. Geen verrassingen en gewoon een goed bod!

1. Bod aanvragen

U start het proces door uw woning kosteloos aan te melden voor een in zijn geheel vrijblijvend bod.

2. Onderhandeling

Overeenkomen over alle details. Wat zijn uw wensen voor wat betreft overgangsdatum of oud meubilair?

3. Overdracht bij notaris

Als de koopovereenkomst is getekend, worden de gegevens naar de notaris gestuurd. Meestal kunt u de dag na de passeerdatum de overwaarde verzilveren.

onderhandeling

Formulier waarmee u een vrijblijvend bod kunt aanvragen

Bod aanvragen?