Makelaarskosten bij verkoop woning

Wil je jouw woning verkopen, dan is het belangrijk om ook rekening te houden met de makelaarskosten bij verkoop woning. Die makelaarskosten bedragen gemiddeld 1% van het verkoopbedrag. Indien je woning verkocht wordt voor een bedrag van € 220.000, zul je dus circa €2.200 kwijt zijn aan makelaarskosten bij verkoop huis. Ook rekenen makelaars vaak een hoger percentage of ze rekenen een courtage boven de vraagprijs naast een vast bedrag.

Verkoop uw woning zonder kosten

Huisverkopenaanmakelaar.nl is echter geen doorsnee makelaar. Je betaalt bij ons namelijk helemaal geen makelaarskosten. Wij kunnen direct een bod uitbrengen op jouw woning, waardoor het meteen duidelijk is hoeveel je voor de woning kunt krijgen.

Geen makelaarskosten bij verkoop woning?

Het is goed om te weten dat je niet altijd makelaarskosten bij verkoop woning hoeft te betalen. Wij kunnen namelijk je woning opkopen. Wij doen altijd een goed bod op je woning en brengen geen additionele kosten in rekening. Je kunt dus gratis en vrijblijvend een bod laten uitbrengen op de woning. Dat brengt niet alleen het voordeel met zich mee dat je geen makelaarskosten over de verkoop van je huis betaalt, maar ook kan de verkoop al zeer snel rond zijn. Bij een woning met hypotheek duurt het maximaal twee tot drie weken voordat de verkoop rond is. Is de woning al afbetaald, dan kunnen we de verkoop zelfs binnen één week afronden.

Een transparante werkwijze en direct duidelijkheid

Bij huisverkopenaanmakelaar.nl hanteren we een zeer transparante werkwijze. Zodra je een aanvraag bij ons doet, komen wij graag eens bij je langs en brengen we direct een bod uit. Zo is het voor jou direct duidelijk voor welk bedrag wij de woning kunnen kopen. Wij doen altijd een realistisch bod, maar je kunt eventueel altijd nog een verkoopmakelaar benaderen. Een bod uit laten brengen op je woning kost namelijk niets! Dankzij onze werkwijze is er geen behoefte aan een makelaar en weet je direct waar je aan toe bent. Wij hebben met deze werkwijze al veel mensen (of woning eigenaren) kunnen helpen.

Wil je zeker zijn van een snelle verkoop en betaal jij liever ook geen makelaarskosten bij de verkoop van je woning? Doe dan snel een aanvraag bij huisverkopenaanmakelaar.nl, zodat we snel een bod kunnen uitbrengen.

Loosduinen
Over huisverkopenaanmakelaar.nl

Een veilige, zorgeloze verkoop zonder onzekerheid!

Voor alle soorten huizen van kleine studio, eengezinswoning, grachtenpand tot complete landhuizen of villa's

Geen courtage en geen makelaarskosten. Geen verborgen kosten!

Huizen van alle staten van onderhoud. Van ernstig verouderde woningen of klushuizen tot nieuwbouwhuizen of woningen die helemaal af zijn!

Wij zijn landelijk actief en voordat wij een eventuele bezichtiging uitvoeren, maken wij vooraf al duidelijk wat wij voor uw huis over hebben. Geen verrassingen en gewoon een goed bod!

WAT KUNT U VERWACHTEN?

Werkwijze

Een directe verkoop aan een makelaar verloopt snel, transparant en via één vast contactpersoon. Na uw aanvraag krijgt u een vastgoedadviseur toegewezen waar u direct mee kunt bellen, appen of mailen. Hoe u het zelf maar wilt!

1. Bod aanvragen

U start het proces door uw woning kosteloos aan te melden voor een in zijn geheel vrijblijvend bod.

2. Onderhandeling

Overeenkomen over alle details. Wat zijn uw wensen voor wat betreft overgangsdatum of oud meubilair?

3. Overdracht bij notaris

Als de koopovereenkomst is getekend, worden de gegevens naar de notaris gestuurd. Meestal kunt u de dag na de passeerdatum de overwaarde verzilveren.

onderhandeling

Formulier waarmee u een vrijblijvend bod kunt aanvragen

Bod aanvragen?