Snel je huis verkopen aan makelaar Schiedam

Ben jij op zoek naar een snelle manier om je huis in Schiedam te verkopen? Kies dan voor de verkoopmakelaar in Schiedam. Wij doen direct een bod zodat jij snel door kunt naar je nieuwe woning. Zelfs als een bezichtiging niet mogelijk is doen wij een bod op elk type huis. Hoe het precies werkt? Dat lees je hier.

Wij doen direct een goed bod

Zodra jij contact met ons opneemt, kunnen we een afspraak inplannen voor een bezichtiging. Zo kunnen wij de woning inspecteren en vervolgens een bod uitbrengen. Is dit niet mogelijk door bijvoorbeeld een huurder die nog in de woning zit of een andere reden? Dat is geen probleem voor ons, want ook dan is het mogelijk om een bod uit te brengen.

Een snel verkoopproces met de makelaar in Schiedam

Omdat je de woning direct aan de verkoopmakelaar in Schiedam verkoopt zijn er geen bezichtigingen met andere kopers. Dit zorgt ervoor dat je het huis direct kunt verkopen. Wij kopen namelijk woningen in alle staten, dus ook klushuizen. Daarnaast kopen we studio’s, rijtjeshuizen, appartementen en leegstaande huizen. Er is geen voorbehoud van financiering waardoor je geen wekenlang hoeft te wachten op de bank. De perfecte oplossing voor mensen die snel willen verhuizen!

Je huis in Schiedam verkopen aan de makelaar

Je woning verkopen in Schiedam kan erg snel gaan. Zodra wij een bod hebben kunnen uitbrengen is het aan jou of je dit wil accepteren. Onze makelaar gaat graag met jou in gesprek om het bedrag te bespreken. Accepteer je het bod van de verkoopmakelaar in Schiedam? Dan maken wij alles voor je in orde. Teken de papieren en wij zorgen ervoor dat je volgende week het geld op je rekening hebt. Wie weet zit jij dus volgende week al in je nieuwe woning! 

Conclusie

Je huis verkopen hoeft niet lang te duren. Mensen denken vaak aan al de bezichtigingen en de makelaarskosten die ze hiervoor moeten betalen. Maar ook aan het in orde maken van het huis, zodat het aantrekkelijk is voor de koper. Dit hoeft bij ons niet, wij kopen jouw woning direct. Het maakt voor ons weinig uit in welke staat het huis is. Wij kopen woningen in de omgeving Schiedam, Barendrecht, Capelle aan den IJssel en meer. Neem contact met ons op voor vragen.

Duinzigt Den Haag
Over huisverkopenaanmakelaar.nl

Een veilige, zorgeloze verkoop zonder onzekerheid!

Voor alle soorten huizen van kleine studio, eengezinswoning, grachtenpand tot complete landhuizen of villa's

Geen courtage en geen makelaarskosten. Geen verborgen kosten!

Huizen van alle staten van onderhoud. Van ernstig verouderde woningen of klushuizen tot nieuwbouwhuizen of woningen die helemaal af zijn!

Wij zijn landelijk actief en voordat wij een eventuele bezichtiging uitvoeren, maken wij vooraf al duidelijk wat wij voor uw huis over hebben. Geen verrassingen en gewoon een goed bod!

1. Bod aanvragen

U start het proces door uw woning kosteloos aan te melden voor een in zijn geheel vrijblijvend bod.

2. Onderhandeling

Overeenkomen over alle details. Wat zijn uw wensen voor wat betreft overgangsdatum of oud meubilair?

3. Overdracht bij notaris

Als de koopovereenkomst is getekend, worden de gegevens naar de notaris gestuurd. Meestal kunt u de dag na de passeerdatum de overwaarde verzilveren.

onderhandeling

Formulier waarmee u een vrijblijvend bod kunt aanvragen

Bod aanvragen?