VERKOOP JE WONING GOED DIRECT AAN DE MAKELAAR!

Woning Snel Of Direct Verkopen

Wanneer je al te veel druk en stress ervaart door de situatie, is het begrijpelijk dat de stress die bij het verkopen van een woning er bij komt te veel kan worden. Een optie waar je in deze situatie voor kan kiezen, is om je woning direct te verkopen aan een vastgoedpartij zoals Sons Real Estate. Wij zorgen ervoor dat je je huis kan verkopen zonder onzekerheden en stress, wat ook onderlinge onenigheid kan voorkomen. Wanneer je voor ons kiest worden ook nog eens duizenden euro’s aan makelaarskosten bespaard.

Waarom kopen wij zelf woningen aan?

Wij zijn één van de weinige makelaars in Nederland die ook zelf woningen aankoopt. Wij kopen zelf woningen om zo het gehele jaar door over voldoende woningaanbod te kunnen beschikken voor onze potentiële kopers. Zo kunnen wij hen die op zoek zijn naar een koopwoning voorzien van een divers aanbod aan woningen. Ook kunnen we op deze manier ons klantenbestand bedienen die op zoek zijn naar een huurwoning

Werkwijze

Wanneer deze optie je aanspreekt kun je je woning bij ons aanmelden door middel van de volgende stappen:
1. Laat de gegevens van je woning achter op onze website onder het kopje “bod ontvangen”.
2. Er vindt een bezichtiging bij de woning plaats en er wordt een vrijblijvende waardebepaling opgesteld.
3. Bij overeenstemmening wordt de koopovereenkomst opgesteld en een overdrachtsdatum bepaald.
4. Deze overdracht vindt plaats bij de notaris. Hierbij is het van belang dat je de sleutels van de woning bij je hebt en alle contracten zijn opgezegd.
5. De volgende werkdag ontvang je het bedrag vanaf de rekening van de notaris op jouw rekening.

Ontbindende voorwaarden

Wanneer een koper een bod uitbrengt kunnen hierin ontbindende voorwaarden worden meegenomen. Deze zijn er om de koper te beschermen. Eén van de meest voorkomende ontbindende voorwaarden is voorbehoud van financiering. Dit voorbehoud geeft de koper het recht om de koop niet door te laten gaan wanneer deze de hypotheek niet voor een bepaalde tijd rond krijgt. Wanneer deze voorwaarde niet is meegenomen moet de koper een boete betalen.

 

Wat kun je als koper doen in deze situatie

Gaan jij en je partner uit elkaar en willen jullie het huis verkopen? In dit artikel leggen wij jou uit hoe je in deze situatie het beste kan handelen. Als je uit elkaar gaat, zijn er veel zaken die geregeld moeten worden. Omdat dit al veel stress en onzekerheid met zich meebrengt, is het van belang dat het verkoopproces van de woning gebeurt zonder enige onenigheid.

Woningwaarde

Als jullie het huis gaan verkopen, zal de waarde van de woning moeten worden verdeeld. Om de woningwaarde te achterhalen kan een taxateur worden ingeschakeld. Hierbij is het ook belangrijk om vast te stellen wat het hypotheekbedrag is. Wanneer het huis namelijk meer waard is dan het hypotheekbedrag is er sprake van overwaarde. Dit betekent dat de woning voldoende opbrengt om de hypotheekschuld af te lossen. Wanneer er hierna nog een bedrag overblijft, wordt dit gelijk verdeelt over beide partijen.

Wanneer er sprake is van onderwaarde, levert de woning juist minder op. Ook dit bedrag moet verdeeld worden tussen beide partijen.

De woning verkopen

Wanneer de woning samen verkocht wordt, moet er samen een vraagprijs tot stand worden gebracht en een uiteindelijke verkoopprijs. Als bij aankoop van de woning de ene persoon meer ingebracht heeft als de andere persoon, kan het zo zijn dat dit extra bedrag moet worden terugbetaald. Dit zou betekenen dat de opbrengst niet gelijk verdeeld wordt. Of hiervan sprake is, hangt af van de afspraken die onderling met elkaar gemaakt zijn.

LEES WAAROM ONZE WONING VERKOOP DIENST TEGENWOORDIG MEER ZEKERHEID BIEDT

Verkopen Zonder Onzekerheden

Bij het verkopen van je woning is het begrijpelijk dat je graag zekerheid wilt hebben over de daadwerkelijke verkoop. Wanneer je je huis aan ons verkoopt ben je er zeker van dat je woning verkocht is binnen één week. Wij zorgen voor directe zekerheid en een snelle afhandeling van de verkoop. Je bent er bij ons zeker van dat het bedrag de volgende werkdag vanaf de rekening van de van de notaris op jouw rekening staat.

Over huisverkopenaanmakelaar.nl

Een veilige, zorgeloze verkoop zonder onzekerheid!

Voor alle soorten huizen van kleine studio, eengezinswoning, grachtenpand tot complete landhuizen of villa's

Geen courtage en geen makelaarskosten. Geen verborgen kosten!

Huizen van alle staten van onderhoud. Van ernstig verouderde woningen of klushuizen tot nieuwbouwhuizen of woningen die helemaal af zijn!

Wij zijn landelijk actief en voordat wij een eventuele bezichtiging uitvoeren, maken wij vooraf al duidelijk wat wij voor uw huis over hebben. Geen verrassingen en gewoon een goed bod!

1. Bod aanvragen

U start het proces door uw woning kosteloos aan te melden voor een in zijn geheel vrijblijvend bod.

2. Onderhandeling

Overeenkomen over alle details. Wat zijn uw wensen voor wat betreft overgangsdatum of oud meubilair?

3. Overdracht bij notaris

Als de koopovereenkomst is getekend, worden de gegevens naar de notaris gestuurd. Meestal kunt u de dag na de passeerdatum de overwaarde verzilveren.

onderhandeling