Vastgoed makelaar

Voor een snelle verkoop zonder enige stress zit je bij huisverkopenaanmakelaar.nl aan het juiste adres. Als vastgoed makelaar vereenvoudigen wij het verkooptraject waardoor het proces niet alleen makkelijker wordt, maar ook aanzienlijk wordt verkort. Bij andere makelaars is het nodig om je woning aantrekkelijk te maken en open te stellen voor bezichtigers. Ook moet je maar net hopen dat je een interessant bod ontvangt op je woning. Bij ons zijn al deze stappen overbodig. Wij zorgen ervoor dat je snel een goed bod krijgt op je woning zonder dat je een maandenlang verkooptraject moet doorlopen.

Huisverkopenaanmakelaar.nl: de snelste vastgoed makelaar

Door onze uitzonderlijke manier van werken maken we het mogelijk om het verkooptraject in te korten. Bezichtigingen zijn namelijk niet nodig: we doen direct zelf een bod op je woning of pand. We verzekeren onze klanten altijd van een goed bod. Je hoeft dus niet ellenlang te wachten op een fatsoenlijk bod en je kunt zo je woning in korte tijd voor een prima prijs verkopen. 

Een ander groot voordeel is dat je je woning kunt verkopen zonder voorbehoud van financiering. Waar het bij sommige kopers nog een vraag is of ze de financiering rond kunnen krijgen, ben je bij huisverkopenaanmakelaar.nl altijd verzekerd van een succesvolle verkoop. Geen stress en zorgen meer bij het verkopen van je woning: door ons als vastgoed makelaar heb je het zo voor elkaar.

Veel zekerheid bij de verkoop van je huis

huisverkopenaanmakelaar.nl doet direct een bod op je woning zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de financiering. Dit biedt je veel zekerheid tijdens het verkooptraject. Bovendien is het niet nodig om je woning helemaal op te knappen voor bezichtigers, want wij kunnen je pand zonder bezichtiging verkopen. Dit klinkt natuurlijk al erg voordelig, maar wij als vastgoed makelaar doen hier graag nog een schepje bovenop. Een ander groot voordeel is we geen makelaarskosten in rekening brengen, waardoor je een stuk goedkoper bij ons uit bent. Deze kosten zijn namelijk voor het promoten van je woning wat door ons directe bod niet nodig is. 

Over huisverkopenaanmakelaar.nl

Een veilige, zorgeloze verkoop zonder onzekerheid!

Voor alle soorten huizen van kleine studio, eengezinswoning, grachtenpand tot complete landhuizen of villa's

Geen courtage en geen makelaarskosten. Geen verborgen kosten!

Huizen van alle staten van onderhoud. Van ernstig verouderde woningen of klushuizen tot nieuwbouwhuizen of woningen die helemaal af zijn!

Wij zijn landelijk actief en voordat wij een eventuele bezichtiging uitvoeren, maken wij vooraf al duidelijk wat wij voor uw huis over hebben. Geen verrassingen en gewoon een goed bod!

1. Bod aanvragen

U start het proces door uw woning kosteloos aan te melden voor een in zijn geheel vrijblijvend bod.

2. Onderhandeling

Overeenkomen over alle details. Wat zijn uw wensen voor wat betreft overgangsdatum of oud meubilair?

3. Overdracht bij notaris

Als de koopovereenkomst is getekend, worden de gegevens naar de notaris gestuurd. Meestal kunt u de dag na de passeerdatum de overwaarde verzilveren.

onderhandeling

Formulier waarmee u een vrijblijvend bod kunt aanvragen

Bod aanvragen?