Verkoopcourtage makelaar

Het is prima zaken doen met ons van huisverkopenaanmakelaar.nl. Als verkoopcourtage makelaar kunnen we je vooral heel snel van dienst zijn. Als jij dus vooral snel van jouw huis af wilt en niet de langdurige procedure die je bij een gewone makelaar hebt wilt doorlopen, ben je bij ons als prima courtage makelaar aan het beste adres. Dat betekent dus dat als je snel van jouw huis af wilt, je vandaag nog contact met ons opneemt.

Het verkoopcourtage makelaar is bij ons extra laag

Het verkoopcourtage makelaar zijn de makelaarskosten. Die kosten vallen bij ons extra laag uit. Kies je voor een reguliere makelaar, dan ben je in elk geval veel tijd kwijt. Zo kopen wij graag jouw woning zonder dat er sprake is geweest van een bezichtiging. Dat betekent dus meteen ook dat je geen gelikte en dure presentaties hoeft te laten maken. Bovendien verkoop je een huis niet heel snel en heb je al wel een ander huis gekocht, dan krijg je te maken met dubbele kosten. Bij ons kun jij jouw huis al binnen een week aan ons verkopen. Sneller kan gewoon niet, en zo is het verkoopcourtage makelaar bij ons dus extra laag.

Maak vandaag een afspraak en krijg snel een bod op jouw woning

Het maakt voor ons niet uit welk type woning je te koop aan wilt bieden.  Wij zijn namelijk altijd geïnteresseerd in jouw huis, of dat nou een leegstaand huis is of een huis dat al verhuurd is. Ook als je een klushuis te koop aan wilt bieden of als je graag snel af wilt van een studio of een appartement kun je bij ons terecht. Sterker nog; als je vandaag nog contact met ons opneemt, dan bestaat de kans dat je al volgende week jouw huis aan ons verkocht hebt. De snelheid die we kunnen bieden, betekent zeker niet dat je een lagere prijs voor jouw huis. Integendeel zelfs. Bovendien krijg je bij ons niet te maken met een verkoop onder behoud van financiering. 

Wij kopen jouw huis voor een eerlijke prijs! Wil jij dus snel van jouw woning af, dan doe je er zeer verstandig aan om vandaag nog contact met ons op te nemen. Binnen afzienbare tijd heb je dan namelijk een eerlijk bod op jouw huis.

Makelaars die huizen opkopen
Over huisverkopenaanmakelaar.nl

Een veilige, zorgeloze verkoop zonder onzekerheid!

Voor alle soorten huizen van kleine studio, eengezinswoning, grachtenpand tot complete landhuizen of villa's

Geen courtage en geen makelaarskosten. Geen verborgen kosten!

Huizen van alle staten van onderhoud. Van ernstig verouderde woningen of klushuizen tot nieuwbouwhuizen of woningen die helemaal af zijn!

Wij zijn landelijk actief en voordat wij een eventuele bezichtiging uitvoeren, maken wij vooraf al duidelijk wat wij voor uw huis over hebben. Geen verrassingen en gewoon een goed bod!

1. Bod aanvragen

U start het proces door uw woning kosteloos aan te melden voor een in zijn geheel vrijblijvend bod.

2. Onderhandeling

Overeenkomen over alle details. Wat zijn uw wensen voor wat betreft overgangsdatum of oud meubilair?

3. Overdracht bij notaris

Als de koopovereenkomst is getekend, worden de gegevens naar de notaris gestuurd. Meestal kunt u de dag na de passeerdatum de overwaarde verzilveren.

onderhandeling

Formulier waarmee u een vrijblijvend bod kunt aanvragen

Bod aanvragen?