Welke makelaar kiezen?

Welke makelaar kiezen? Op zich is het niet zo’n probleem om een makelaar te vinden en te kiezen. Er zijn namelijk ontzettend veel makelaars die in ons land hun diensten aanbieden, Op de vraag ‘welke makelaar kiezen als je snel van jouw huis af wilt?’, is het antwoord simpel: dan kies je uiteraard voor ons. Behalve dat we snelheid garanderen, krijg je bij ons ook altijd een prima en eerlijke prijs voor jouw woning.

Wij zijn geïnteresseerd in eigenlijk elk type woning

Het is inmiddels bekend dat wij altijd geïnteresseerd zijn in jouw huis. Het maakt voor ons niet uit of je een huis met huurder wilt verkopen of als sprake is van een zogenaamd klushuis. Ook als je graag zo snel mogelijk af wilt van jouw appartement of studio, is het goed om zaken met ons te doen. Ook een leegstaand huis kopen wij graag. Als jij dus echt op korte termijn af wilt van jouw woning, dan is het erg verstandig om vandaag nog contact met ons te zoeken. Binnen afzienbare tijd krijg je vervolgens een marktconform bod op jouw huis. En kun jij je vinden in ons aanbod, dan kunnen we heel erg snel zaken doen. Soms hoeft het gehele verkooptraject niet langer dan een week te duren, mits je uiteraard voor ons kiest. Redenen voldoende dus om vandaag nog contact met ons op te nemen. Dan kan het zomaar zijn dat jij jouw huis snel verkocht hebt.

Welke makelaar kiezen voor een snelle verkoop?

Welke makelaar kiezen? Als je snelheid wenst, dan kies je dus voor ons. Want in zo goed als alle gevallen kopen wij jouw huis, zonder allerlei tijdrovende processen. Want ga er maar aan staan. Kies je voor een normale makelaar, dan weet je vrijwel zeker dat je maanden verder bent voor je eventueel jouw huis verkocht hebt. Van presentatie tot bezichtiging en de afwikkeling van papierwerk; het kost allemaal erg veel tijd. Kies je voor ons, dan heb je dit allemaal niet. We kopen zelfs huizen zonder dat er een bezichtiging plaats heeft gevonden en jij verkoopt jouw huis aan ons zonder voorbehoud van financiering.

Over huisverkopenaanmakelaar.nl

Een veilige, zorgeloze verkoop zonder onzekerheid!

Voor alle soorten huizen van kleine studio, eengezinswoning, grachtenpand tot complete landhuizen of villa's

Geen courtage en geen makelaarskosten. Geen verborgen kosten!

Huizen van alle staten van onderhoud. Van ernstig verouderde woningen of klushuizen tot nieuwbouwhuizen of woningen die helemaal af zijn!

Wij zijn landelijk actief en voordat wij een eventuele bezichtiging uitvoeren, maken wij vooraf al duidelijk wat wij voor uw huis over hebben. Geen verrassingen en gewoon een goed bod!

1. Bod aanvragen

U start het proces door uw woning kosteloos aan te melden voor een in zijn geheel vrijblijvend bod.

2. Onderhandeling

Overeenkomen over alle details. Wat zijn uw wensen voor wat betreft overgangsdatum of oud meubilair?

3. Overdracht bij notaris

Als de koopovereenkomst is getekend, worden de gegevens naar de notaris gestuurd. Meestal kunt u de dag na de passeerdatum de overwaarde verzilveren.

onderhandeling

Formulier waarmee u een vrijblijvend bod kunt aanvragen

Bod aanvragen?