Je huis verkopen aan een makelaar in Makelaar Bomenbuurt Den Haag

Heb jij een huis waarvan jij graag af wilt in de Bomenbuurt in Den Haag? Dan doe je er verstandig aan om zaken met ons te doen. Kies je voor ons namelijk, dan kies je voor snelheid van handelen vooral. Sterker nog; als we het samen snel eens kunnen worden over de prijs, dan kunnen we er al binnen een week uit zijn. Als verkoopmakelaar zijn wij vooral bezig met het opkopen van huizen. Ook in een leuk appartement zijn we altijd oprecht geïnteresseerd.

Interesse in alle soorten huizen

Het verkopen van een huis in de Bomenbuurt in Den Haag kan best lang duren, en dat is wel het laatste wat jij wilt. Om die reden kun jij als jij een huis wilt verkopen in de Bomenbuurt of in Duindorp, Scheveningen, rond het Sweelinckplein en de Bosjes van Poot maar beter een beroep op ons doen. Wij hechten minder waarde aan de status van jouw huis bijvoorbeeld. Is er achterstallig onderhoud nodig? Dat is voor ons geen enkel probleem. Wij zijn geïnteresseerd in elk huis; dus zeker ook in huizen waarin nog veel geklust moet worden. 

Wij hoeven jouw huis niet eerst te bezichtigen

Wij bieden altijd op jouw woning en dat bod is altijd eerlijk en marktconform. Ook over de financiering hoef jij je geen zorgen te maken. Wij kopen nooit onder voorbehoud van financiering bijvoorbeeld. Ga jij akkoord met ons bod, dan is er een deal. Dan hoef je dus niet eerst nog lang wakker te liggen of de financiering wel in orde komt. We werken zeer snel en vaak hoeven we het huis niet eerst te bezichtigen bijvoorbeeld. Daarnaast staan we ook voor een grote mate van flexibiliteit. Daarnaast hoef jij je geen zorgen te maken over verborgen gebreken die later aan het licht kunnen komen.

Jouw huis kan al binnen een week verkocht zijn

Bovenal zijn wij flexibel. Komt het tot een deal, dan overleggen we over de datum van verhuizing. Ben jij liever vandaag dan morgen van jouw woning af? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Dan zou jouw huis zomaar eens binnen zeven dagen verkocht kunnen zijn. 

U bent hier:   Home / Den Haag / Bomenbuurt

Over huisverkopenaanmakelaar.nl

Een veilige, zorgeloze verkoop zonder onzekerheid!

Voor alle soorten huizen van kleine studio, eengezinswoning, grachtenpand tot complete landhuizen of villa's

Geen courtage en geen makelaarskosten. Geen verborgen kosten!

Huizen van alle staten van onderhoud. Van ernstig verouderde woningen of klushuizen tot nieuwbouwhuizen of woningen die helemaal af zijn!

Wij zijn landelijk actief en voordat wij een eventuele bezichtiging uitvoeren, maken wij vooraf al duidelijk wat wij voor uw huis over hebben. Geen verrassingen en gewoon een goed bod!

1. Bod aanvragen

U start het proces door uw woning kosteloos aan te melden voor een in zijn geheel vrijblijvend bod.

2. Onderhandeling

Overeenkomen over alle details. Wat zijn uw wensen voor wat betreft overgangsdatum of oud meubilair?

3. Overdracht bij notaris

Als de koopovereenkomst is getekend, worden de gegevens naar de notaris gestuurd. Meestal kunt u de dag na de passeerdatum de overwaarde verzilveren.

onderhandeling

Formulier waarmee u een vrijblijvend bod kunt aanvragen

Bod aanvragen?