VERKOOP UW HUIS DIRECT AAN DE MAKELAAR!

Huis Verkopen Den Haag

Uw huis verkopen in of rondom Den Haag? Of woont u in Wateringen, Delft, Voorburg of Zoetermeer? Huisverkopenaanmakelaar.nl koopt als opkopende makelaar alle soorten woonhuizen of. Of deze verhuurd of bewoond zijn maakt voor Huisverkopenaanmakelaar.nl niet uit.

Wij kunnen met elk soort vastgoed uit de voeten. Wij bieden dagelijks op honderden woningen. Vraag nu direct een bod aan en ontvang de waarde die huisverkopenaanmakelaar.nl ervoor kan geven zonder hiervoor een voorbehoud van financiering op te geven. Wij bieden echt met directe zekerheid voor u! En wij werken landelijk, dus kunnen werkelijk ieder huis op elke gewenste locatie opkopen zonder zorgen van een onzeker en langdurig verkooppoces!

Alle Soorten Woningen

Of u midden in het centrum woont in een verouderd grachtenpand of dat u in een nieuwbouwhuis woont aan de rand van de stad maakt voor een vrijblijvend bod. Ook voor leegstaande, verouderde of renovatiewoningen kunt u direct een bod ontvangen. Wij zijn op zoek naar alles soorten huizen. En waar iedereen wellicht denkt dat klushuizen niet welkom zijn: wij zijn juist óók op zoek naar kluswoningen en verouderde woningen. En of het huis zich midden in de stad bevindt of ergens aan de buitenkant maakt voor huisverkopenaanmakelaar.nl niets uit!

Wij hebben onlangs woningen aangemeld gekregen in o.a. de volgende delen van Den Haag: Laakkwartier, Ypenburg, Voorburg, LoosduinenBenoordenhout, Bomenbuurt, Schildersbuurt, Kijkduin, Bezuidenhout, Statenkwartier, Duinzigt, Scheveningen, Leidschenveen en Wateringen.

Waarom huisverkopenaanmakelaar?

✓ Geen makelaarskosten

✓ Directe zekerheid

✓ Gratis vrijblijvend bod binnen een dag

✓ Voor reguliere én verhuurde

✓ Alle soorten huizen

Over huisverkopenaanmakelaar.nl

Een veilige, zorgeloze verkoop zonder onzekerheid!

Voor alle soorten huizen van kleine studio, eengezinswoning, grachtenpand tot complete landhuizen of villa's

Geen courtage en geen makelaarskosten. Geen verborgen kosten!

Huizen van alle staten van onderhoud. Van ernstig verouderde woningen of klushuizen tot nieuwbouwhuizen of woningen die helemaal af zijn!

Wij zijn landelijk actief en voordat wij een eventuele bezichtiging uitvoeren, maken wij vooraf al duidelijk wat wij voor uw huis over hebben. Geen verrassingen en gewoon een goed bod!

WAT KUNT U VERWACHTEN?

Werkwijze

Een directe verkoop aan een makelaar verloopt snel, transparant en via één vast contactpersoon. Na uw aanvraag krijgt u een vastgoedadviseur toegewezen waar u direct mee kunt bellen, appen of mailen. Hoe u het zelf maar wilt!

1. Bod aanvragen

U start het proces door uw woning kosteloos aan te melden voor een in zijn geheel vrijblijvend bod.

2. Onderhandeling

Overeenkomen over alle details. Wat zijn uw wensen voor wat betreft overgangsdatum of oud meubilair?

3. Overdracht bij notaris

Als de koopovereenkomst is getekend, worden de gegevens naar de notaris gestuurd. Meestal kunt u de dag na de passeerdatum de overwaarde verzilveren.

onderhandeling

Formulier waarmee u een vrijblijvend bod kunt aanvragen

Bod aanvragen?