Huis verkopen aan de makelaar in Montfoort

Wij begrijpen als geen ander hoe stressvol het kan zijn om je woning te verkopen. Het liefst verkoop je je woning zo snel mogelijk, maar natuurlijk wel voor een mooi prijskaartje. Wij als makelaar in Montfoort zetten ons graag in om het verkooptraject zo makkelijk mogelijk voor je te maken. Wij zorgen ervoor dat je direct een bod op je woning ontvangt, zodat je geen last hebt van een langdurig en onzeker verkooptraject. Meer weten over onze manier van werken? Wij leggen het graag voor je uit!

Werkzaamheden verkoopmakelaar in Montfoort

Wil jij je huis verkopen in Montfoort, dan ben je bij ons als makelaar in Montfoort aan het juiste adres. We kopen zelf woningen zodat jij direct een goed bod op je woning kunt ontvangen. Dit doen we in de gehele regio Montfoort, dus we ondersteunen ook woningverkoop in Utrecht, Woerden, Lopik en Oudewater. Mocht je in deze omgeving wonen, dan kun je gebruik maken van onze services. Bovendien kun je bij ons terecht voor allerlei soorten woningen. Of je nou een studio, tussenwoning, appartement of leegstaand huis wil verkopen, wij helpen je graag verder. Als makelaar in Montfoort zorgen wij ervoor dat je in sneltreinvaart je woning hebt verkocht.

Nooit meer onzekerheid bij het verkopen van je huis

Door ons in te schakelen bij de verkoop van je huis kun je een hoop stress ontlopen. Wij begrijpen hoe stressvol het verkooptraject kan zijn, dus doen we er alles aan om deze periode zo gemakkelijk mogelijk voor je te maken. Dit doen we door een bod te doen zonder financieringsvoorbehoud, zodat je zekerheid hebt over de verkoop van je woning. Verder bieden we je de tijd om op zoek te gaan naar een nieuwe woning als je vorige woning al verkocht is. In alle rust kun je op zoek naar je droomhuis. Wij zorgen ervoor dat je geen onzekerheden ervaart bij het verkopen van je huis. Als makelaar in Hoek van Holland zetten we ons hard in om het verkooptraject prettig te laten verlopen.

Kortom, als jij woning of appartement in Montfoort wilt verkopen, dan helpen wij van huisverkopenaanmakelaar.nl je daar graag bij. Neem telefonisch contact met ons op en wij zullen direct voor je aan de slag gaan!

Makelaars die huizen opkopen
Over huisverkopenaanmakelaar.nl

Een veilige, zorgeloze verkoop zonder onzekerheid!

Voor alle soorten huizen van kleine studio, eengezinswoning, grachtenpand tot complete landhuizen of villa's

Geen courtage en geen makelaarskosten. Geen verborgen kosten!

Huizen van alle staten van onderhoud. Van ernstig verouderde woningen of klushuizen tot nieuwbouwhuizen of woningen die helemaal af zijn!

Wij zijn landelijk actief en voordat wij een eventuele bezichtiging uitvoeren, maken wij vooraf al duidelijk wat wij voor uw huis over hebben. Geen verrassingen en gewoon een goed bod!

1. Bod aanvragen

U start het proces door uw woning kosteloos aan te melden voor een in zijn geheel vrijblijvend bod.

2. Onderhandeling

Overeenkomen over alle details. Wat zijn uw wensen voor wat betreft overgangsdatum of oud meubilair?

3. Overdracht bij notaris

Als de koopovereenkomst is getekend, worden de gegevens naar de notaris gestuurd. Meestal kunt u de dag na de passeerdatum de overwaarde verzilveren.

onderhandeling

Formulier waarmee u een vrijblijvend bod kunt aanvragen

Bod aanvragen?

Plaatsen waar wij o.a. ook actief zijn