Huis verkopen aan opkoper

Jouw huis verkopen aan een opkoper? Wist je dat er erg veel voordelen kleven aan je huis verkopen aan een opkoper? Verkoop jij jouw huis aan ons van huisverkopenaanmakelaar.nl, dan profiteer je van deze voordelen. Zo kun jij jouw huis bijvoorbeeld sneller verkopen, onder meer omdat jij je huis aan ons kunt verkopen zonder dat er sprake is geweest van een bezichtiging. Heb jij jouw huis verhuurd en is er sprake van een huurder? Dan nog kun je prima jouw huis aan ons verkopen!

Huis verkopen aan een opkoper: veel sneller dan bij een reguliere makelaar!

Vooral het feit dat we veel sneller kunnen handelen, spreekt steeds meer mensen aan. Ga maar na: ga jij je huis via een reguliere makelaar verkopen, dan weet je één ding zeker. Namelijk dat het behoorlijk wat tijd zal kosten. Er dient een presentatie gemaakt te worden, je hebt te maken met bezichtigingen en ook het spel van vraag en aanbod kan behoorlijk wat tijd kosten. En dan is het ook nog maar de vraag of de geïnteresseerde partij wel in staat is om de financiering in orde te krijgen. Je huis verkopen aan een opkoper gaat altijd sneller. Al heel snel nadat jij jouw huis aan ons te koop aangeboden hebt, ontvang je een eerlijk en passend bod op jouw woning.

Zonder voorbehoud van financiering

Huis verkopen aan een opkoper? Dan verkoop jij jouw huis zonder voorbehoud van financiering. Bovendien maakt het geen enkel verschil welk huis je wilt verkopen. Wij zijn buitengewoon geïnteresseerd in alle soorten huizen of ze nou leeg staan, verhuurd zijn of wanneer er sprake is van een klushuis. Ook wanneer je een studio of appartement te koop aan wilt bieden, brengen we graag een bod uit. Je kunt altijd op ons rekenen, waardoor het huis verkopen aan een opkoper voor steeds meer mensen steeds interessanter wordt.

Neem contact op en je krijgt al heel snel een bod op jouw huis

Besluit je om je huis te verkopen aan een opkoper, dan kies je vooral voor snelheid en veiligheid. Neem gewoon contact met ons op als jij van jouw huis af wilt en wij doen meteen een fair bod. Omdat wij in staat zijn om de woning snel over te kunnen nemen, is van een lange procedure dus geen sprake. Dat zorgt ervoor dat jij al binnen een week jouw woning aan ons verkocht kunt hebben. Ook over de hoogte van het bod hoef jij je geen zorgen te maken. Ons bod is altijd eerlijk en marktconform namelijk. Wil jij snel een goed bod op je woning ontvangen? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Rotterdam Blijdorp
Over huisverkopenaanmakelaar.nl

Een veilige, zorgeloze verkoop zonder onzekerheid!

Voor alle soorten huizen van kleine studio, eengezinswoning, grachtenpand tot complete landhuizen of villa's

Geen courtage en geen makelaarskosten. Geen verborgen kosten!

Huizen van alle staten van onderhoud. Van ernstig verouderde woningen of klushuizen tot nieuwbouwhuizen of woningen die helemaal af zijn!

Wij zijn landelijk actief en voordat wij een eventuele bezichtiging uitvoeren, maken wij vooraf al duidelijk wat wij voor uw huis over hebben. Geen verrassingen en gewoon een goed bod!

1. Bod aanvragen

U start het proces door uw woning kosteloos aan te melden voor een in zijn geheel vrijblijvend bod.

2. Onderhandeling

Overeenkomen over alle details. Wat zijn uw wensen voor wat betreft overgangsdatum of oud meubilair?

3. Overdracht bij notaris

Als de koopovereenkomst is getekend, worden de gegevens naar de notaris gestuurd. Meestal kunt u de dag na de passeerdatum de overwaarde verzilveren.

onderhandeling

Formulier waarmee u een vrijblijvend bod kunt aanvragen

Bod aanvragen?