Als jij een huis wilt kopen of verkopen, dan kun je een beroep doen op een makelaar. Veel mensen doen dit omdat zowel het aan- als verkoopproces nogal wat voeten in aarde heeft. In principe kan een makelaar je ontzorgen. Houd er wel rekening mee dat een makelaar vaak een stevige vergoeding vraagt. Wil jij die vergoeding nou niet betalen, dan kun je beter zaken met ons gaan doen. Dan houd jij dat geld in elk geval in de zak. 

Dit kan een makelaar voor jou betekenen

Een makelaar kan je ontzorgen. Wil jij jouw huis verkopen, dan kan de makelaar voor een presentatie zorgen en kan het jouw woning zo breed mogelijk onder de aandacht brengen. De makelaar kan de bezichtigingen plannen en kan daar bij aanwezig zijn. Komt het op onderhandelen aan, dan kan de makelaar ook zeer waardevol zijn. De makelaar kent de markt en zal ervoor zorgen dat jij een huis niet onder de prijs verkoopt en dat als je een huis koopt je nooit teveel betaalt. Bovendien kan een makelaar al het papierwerk rondom de aan- en verkoop van een woning voor zijn rekening nemen. 

Makelaar kan op verschillende manieren beloond worden

Je kunt de makelaar op verschillende manieren belonen. Slechts enkele makelaars willen werken voor een vast tarief. Dit weet je van tevoren echter nooit. De meeste makelaars vragen een courtage. Dit is vaak een bepaald percentage van de aankoopwaarde van de woning. Doorgaans ligt dat percentage tussen de 1 en de 2 procent. Voorbeeld; kost een huis een ton, dan betaal je dus 1000 of 2000 euro aan de makelaar voor bewezen diensten. Verder heb je nog makelaars die beloond willen worden op basis van het aankoopbedrag. Hoe lager de prijs voor een woning die jij wilt kopen, hoe hoger het courtage dan zal zijn. 

Bij ons krijg je niet te maken met extra kosten

Wil je nou snel en zonder extra kosten van jouw woning af? Doe dan vooral zaken met ons. Wij doen een bod op elke woning en als jij je daarin kunt vinden, dan nemen wij zonder extra kosten jouw woning van je over. Dit kan soms al binnen een week.

Over huisverkopenaanmakelaar.nl

Een veilige, zorgeloze verkoop zonder onzekerheid!

Voor alle soorten huizen van kleine studio, eengezinswoning, grachtenpand tot complete landhuizen of villa's

Geen courtage en geen makelaarskosten. Geen verborgen kosten!

Huizen van alle staten van onderhoud. Van ernstig verouderde woningen of klushuizen tot nieuwbouwhuizen of woningen die helemaal af zijn!

Wij zijn landelijk actief en voordat wij een eventuele bezichtiging uitvoeren, maken wij vooraf al duidelijk wat wij voor uw huis over hebben. Geen verrassingen en gewoon een goed bod!

1. Bod aanvragen

U start het proces door uw woning kosteloos aan te melden voor een in zijn geheel vrijblijvend bod.

2. Onderhandeling

Overeenkomen over alle details. Wat zijn uw wensen voor wat betreft overgangsdatum of oud meubilair?

3. Overdracht bij notaris

Als de koopovereenkomst is getekend, worden de gegevens naar de notaris gestuurd. Meestal kunt u de dag na de passeerdatum de overwaarde verzilveren.

onderhandeling

Formulier waarmee u een vrijblijvend bod kunt aanvragen

Bod aanvragen?