U bevindt zich hier: Home > Huis verkopen

Huis verkopen?

Ontvang vandaag nog gratis een vrijblijvend bod op uw woning. Ons bod is zonder financieringsvoorbehoud en dit levert direct zekerheid op voor u! En mocht u van een verkoop afzie, dan bent u uiteraard van harte welkom mocht u zich bedenken! Veel van onze klanten komen na enkele weken op het besluit terug om de situatie nog even aan te kijken. Dit is normaal en ons bod is altijd 2 maanden geldig. Uiteraard behoudt eiedere partij het recht om tot de ondertekening van het verkoopcontract doorgang niet te laten plaatsvinden. U zit dus nergens aan vast tot dat u helemaal akoord bent gegaan met de voorwaarden, die u grotendeels zelf bepaald!

Bod aanvragen of heeft u vragen?

Bod aanvragenContactformulier

Wilt u uw woning aan Huisverkopenaanmakelaar.nl verkopen, maar heeft u nog vragen of wenst u bepaalde informatie te ontvangen? Dat kan! Neem daarom in dit geval altijd eerst even contact met ons op. Bel ons op of stuur een e-mail. Op onze contactpagina kunt u alle beschikbare contactmogelijkheden op een rij bekijken om met ons in contact te komen. 

Alle voordelen op een rij

  • Ontvang gratis een vrijblijvend bod
  • Voor alle woningtypen in heel Nederland
  • Directe zekerheid. Ons bod is zonder voorbehoud van financiering!
  • Geen makelaarskosten. Wij brengen geen kosten in rekening.

Alle soorten woningen door heel Nederland kunt u bij ons aanmelden voor een gratis en vrijblijvend bod. Voorbeeld plaatsen waar wij recentelijk actief zijn geweest: Hoorn, Pijnacker, Barendrecht, Hoogvliet-Rotterdam, Maassluis, Waddinxveen, Voorschoten, Bergschenhoek, Wateringen, Rozenburg, De Lier, Montfoort, Hoek van Holland, Rhoon, Poortugaal of Pernis.